FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 316
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Aparitia metodelor contraceptive

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Aparitia metodelor contraceptive

 Q:   Intreaba despre Aparitia metodelor contraceptive       
Este un adevăr că primul prezervativ a fost fabricat dintr-un maţ de animal acum ceva mai mult de trei mii de ani de egiptenii antici. Prima referire modernă la prezervativul de astăzi a venit în De Morbo Gallico Liber Absolutissimus, făcută de Gabriele Falloppius într-o cercetare a sa despre folosirea prezervativului pentru a preveni sifilisul. Lucrarea a fost publicată în 1564. Falloppius scria că ea a desenat o linie de prezervative şi că acestea au fost testate pe 1100 de bărbaţi, dar în ciuda acestui fapt prezervativele fabricate din maţe de animale au fost încă folosite 200 de ani.

Casanova s-a referit la ele in memoriile sale, spunându-le paltoane englezeşti şi explica cum ele erau strânse la bază cu un şiret. Oricum abia spre sfârşitul secolului al 19-lea maţul a fost înlocuit cu cauciucul. Prezervativele descoperite de Falloppius erau folosite pentru prevenirea anumitor boli, mai degrabă decât pentru contracepţie, dar eficacitatea unui prezervativ care să indeplinească ambele funcţii era in curs de cercetare. În 1671, Madamme Marie de Sevigne descria prezervativul ca fiind un scut împotriva plăcerii şi o pânză de păianjen împotriva bolilor.

Pentru o perioadă de timp în anii ’60 recent introdusă, pilula contraceptivă începuse să ia locul prezervativului, fiind alternativa ideală, în ciuda efectului său pe termen lung. Odată cu asaltul SIDA prezervativul, ale cărui proprietăţi fuseseră îmbunătăţite din secolul al 17-lea, a revenit în forţă în anii ’80. Prima piluă contraceptivă a fost comercializată în 1960 de G.D. Serle Drug Company.
Sursa imagine: babyonline.ro


Tag-uri:Categorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 03 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :