FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 474
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Angelina Jolie si Tomb Raider

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Angelina Jolie si Tomb Raider

 Q:   Intreaba despre Angelina Jolie si Tomb Raider       
Nebunia Tomb Raider a inceput in 2001 atunci cand Angelina Jolie a jucat rolul celebrei cautatoare de comori in filmul cu acelasi nume. Lara Croft a devenit imediat o legenda iar numele ei rivaliza cu cel al lui Indiana Jones. Doua arhetipuri ale aventurierilor moderni in cautare de comori si lucruri inexplicabile si uimitoare. Ambele caractere, simboluri are binelui si dreptatii, erau capabile sa ia cele mai grele decizii si sa aleaga intotdeauna ceea ce era corect.

Tomb Raider a fost primit extrem de bine atat de critici (desi au existat unii mai putin entuziasti) cat mai ales de catre public. Prezenta frumoasei actrite a fost un element decisiv in promovarea filmului. Fara Angelina Jolie, Tomb Raider si impli cit Lara Croft nu ar fi fost la fel de popular.

La doi ani de la aparitia primului Tomb Raider a fost lansata a doua parte intitulata Lara Croft Tomb Raider: Leaganul Vietii. Noua aventura a frumoasei Lara Croft era una cu conotatii mistice. Spre deosebire de prima parte (misticism si supranatural a existat si aici), in Leaganul Vietii s-a abordat problematica existentei umane, a vietii si a legaturii dintre misticism si religie.

La fel ca si primul Tomb Raider, si acesta a fost primit foarte bine. Fanii erau entuziasmati iar criticii au comparat Tomb Raider cu celebrele filme Indiana Jones.
Desigur ca imaginea Larei Croft nu putea ramane doar pe marele ecrane. Jocul Tomb Raider a fost lansat imediat dupa aparitia primului film (au existat cateva versiuni ale acestui joc si inainte insa nu au fost foarte apreciate). La fel ca si filmul, jocul s-a bucurat de popularitate si a inregistrat vanzari record. Chipul Angelinei Jolie pe coperta a dus la un succes neasteptat.


Tag-uri: actrita, cariera, tomb raider, religie, misticismCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 16 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :