FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 797
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Andreea Mantea Si Inceputurile Carierei In Televiziune

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Andreea Mantea Si Inceputurile Carierei In Televiziune

 Q:   Intreaba despre Andreea Mantea Si Inceputurile Carierei In Televiziune       
Visul pe care l-a avut inca din copilarie, i s-a indeplinit cand a fost chemata pentru prima data la un casting. Era in clasa a noua, avea 15 ani, si avea nevoie de doua poze recente, astfel ca s-a dus la mama ei la serviciu si i-a cerut bani pentru poze , dar aceasta a refuzat sa ii dea.

Andreea Mantea s-a dus la scoala unde si-a pacalit diriginta ca are o problema personala acasa si are nevoie de bani, iar profesoara i-a dat banii si a si invoit-o. Si-a facut pozele dupa care s-a urcat intr-un taxi ca sa ajunga la adresa respectiva. Primise bani de la diriginta darn u suficienti, astfel ca a fost nevoita sa se coboare din taxi acolo unde a vazut ca nu mai are bani sa plateasca pentru mai departe. Era iarna af ara, ea era pe tocuri, era ultima zi de casting, si castingul se termina la ora cinci iar ea a ajuns la cinci fara un sfert, dar nu au vrut sa o mai primeasca. Cam asa i s-a intamplat o buna bucata de timp.

Prima ei filmare a fost la un videoclip al lui Marcel Pavel, si la finalul filmarilor si-a dat seama ca asta este ceea ce vrea sa faca, asa ca a mers din casting in casting pana cand nu mai spera sa se mai intample nimic deosebit, pana cand a avut norocul sa fie aleasa la Playboy. Nu a regretat ca a pozat in revista pentru barbati, pentru ca a ajutat-o foarte mult in cariera.

A fost remarcata de Hugh Hefner care a invitat-o la el la Mansion, dar in acea perioada nu mai avea acelasi vis, si regreta si acum ca a pierdut prima deplasare cu caravana de la "Din dragoste" ca sa mearga sa pozeze la Mansion, deoarece avea un contract de norat. Cand a fost sonata sa semneze contractul pentru "Noaptea erorilor", a crezut ca este o farsa si cateva zile le tot zicea ca si-a dat seama ca e o farsa si nu trebuie sa o mai filmeze, dar la sfarsitul saptamanii, a primit telefonul decisive spunandu-i-se ca daca nu vine sa semneze contractul or sa gaseasca pe altcineva.

A semnat contractul, iar la inceput nu i-a fost usor, deoarece dimineata era la "Neata cu Razvan si Dani", iar seara la "Noaptea erorilor", dormind cateva ore pe noapte. Ajunsese ca un robot, dar Mircea si echipa a sustinut-o si au ajutat-o. A ajuns sa nu mai poata iesi pe strada fara san u fie recunoscuta, dar i s-a indeplinit visul din copilarie de a lucra in televiziune.


Tag-uri: model, playboy, videoclipCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 13 March '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :