FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 414
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Andi Moisescu La Radio

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Andi Moisescu La Radio

 Q:   Intreaba despre Andi Moisescu La Radio       
Andi Moisescu a urmat cursurile Facultatii de Matematica din cadrul Universitatii Bucuresti deoarece el era un bun matematician inca din copilarie. In liceu, Andi Moisescu era sufletul petrecerilor si mereu intretinea atmosfera printre colegi. Deasemenea, el iubea muzica si din acest motiv la orice petrece el facea pe DJ-ul incantandu-si prietenii.

Cand a implinit varsta de 17 ani, Andi Moisescu a avut marea ocazie de a-si serba ziua de nastere in studioul unui radio dandu-si seama cat de frumoasa putea fi meseria prietenilor ce lucrau la radio.

Dupa experienta traita de ziua lui, Andi Moisescu si-a dorit sa poata sa lucreze la radio insa nu avea nici macar o sansa. A aflat de la un prieten ca se fac anagaja ri la radio si ca are loc un casting. A mers la probe impreuna cu inca alti de 50 de tinerisi dintre toti cei prezenti, doar el si un bun coleg de-al sau au fost selectati.

Astfel, Andi Moisescu a inceput sa lucreze la Radio Unifan pe vremea cand era elev la liceu. Dupa ce a reusit la facultate, Andi Moisescu nu a renuntat la job-ul sau si a reusit sa le imbine perfect pe amandoua chiar daca matematica ce i se preda la cursuri si seminarii nu avea nici o legatura cu meseria de la postul de radio.
Desi matematica era viata lui si adora sa stea ore in sir sa lucreze, Andi Moisescu nu putea sa se desparta nici de radio, deoarece atmosfera de acolo era unica.

Dupa o lunga perioada de munca la Radio Unifan, Andi Moisescu a lucrat si la radiouri precum Radio Costinesti, Fun Radio si intr-un final, dupa ce a adunat multa experienta, s-a angajat la Pro FM.

Chiar daca era cel mai nou angajat, datorita talentului si muncii sale in anul 1996 a fost numit director de programe la postul de radio Pro FM.


Tag-uri: facultate, copilarie, radio, emisiune, pro fm, experientaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 02 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :