FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 351
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Anamaria Ferent - Copilarie si Cariera

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Anamaria Ferent - Copilarie si Cariera

 Q:   Intreaba despre Anamaria Ferent - Copilarie si Cariera       
Anamaria Ferent a inceput sa cante inca din copilarie, intr-un grup folcloric cu care a ajuns la "Cantarea Roamniei". A fost solista corului scolii din Navodari, apoi in paralel cu liceul a absolvit si Scoala Populara de Arte din Constanta.

Dupa liceu a facut actorie music-hall, la Hyperion Constanta, timp in care a colaborat si cu teatrul Fantasio. De la teatru la medicina a fost doar un pas, urmand astfel cursurile Colegiului de Medicina "Carol Davila". In timp ce urma cursurile de medicina a fost angajata a Operei din Constanta.

Cand s-a mutat in Bucuresti s-a intalnit cu George si Vik si au format trupa Demmo, cu care a petrecut cei mai frumosi ani din viata. Desi trupa s-a destramat au ramas prieteni. Pe langa muzica ea a jucat si intr-un film al lui Radu Mihaileanu"Le Concert", unde a interpretat rolul unei rusoaice ce canta la nunta unor mafioti.

Ii place sa picteze, o relaxeaza. Prima tentativa a fost coperta cartii "Oscar, minunatul meu catel", si rezultatul l-a facut cadou copiilor de la un centru de abuz. Primul tablou "Amurg perfect", l-a pictat pentru a impresiona cu indeletnicirile mele oaspetii de la cina, in cadrul emisiunii: Cireasa de pe tort. De asemenea ii place sa scrie si astfel a aparut prima carte sub semnatura vedetei, intitulata "Oscar, minunatul meu catel", care a fost premiata cu "Trofeul micului cititor".

Inainte de asta a scris poezii nepublicate inca, a compus texte pentru piesele ei si ale trupei Demmo. A facut Facultatea de Muzica "Spiru Haret", sectia pedagogie muzicala. In anul 2009 si-a lansat ultimul ei album "Fresh", la care a lucrat timp de 3 ani. Un an mai tarziu, in 2010 a participat emisiunea "Dansez pentru tine", unde desi nu a reusit sa ajunga printre finalisti s-a descurcat foarte bine.

Tot ceea ce a facut in viata a fost rodul pasiunii ei. Isi doreste sa evolueze pe zi ce trece, sa adopte stiluri care sunt in concordanta cu felul ei de a fi, sa apara in fata celor care o plac si o asculta, tot timpul altfel, sa poate sa descopere in ea evolutia si prospetimea unui artist pe gustul lor.


Tag-uri: copilarie, cariera, cantareata, actritaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 01 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :