FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 177
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Alice Greczyn In Copilarie

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Alice Greczyn In Copilarie

 Q:   Intreaba despre Alice Greczyn In Copilarie       
Alice Greczyn s-a nascut pe 6 februarie 1986 la Walnut Creek, California sia crescut in partea vestica pana cand, intr-un final, familia ei s-a stabitlit in Colorado. Alice nu este singurul copil al parintilor sai, ea mai are doi frati, Ted si Bryant si doua surori, Madeleine si Kate. Intreaga sa copilarie, Alice a fost pasionata de patinoar si din aceste motive, a mergea destul de des impreuna cu surorile sale la patinoar pentru a exersa diferite scheme.

Tanara Alice adora sa se lase purtata de patinele sale pe gheata si sa se piarda in decor, pe muzica ce inveselea atmosfera. Acele momente ale copilariei sale au fost de neuintat si printre cele mai frumoase clipe traite de actrita in tinerete alaturi de suror ile sale Madeleine si Kate.

In acele momente, tinerei Alice nici nu ii trecea prin minte ca va face o frumoasa si faimoasa cariera in lumea cinematografica, ba mai mult, habar nu avea de asa ceva deoarece ea era mult prea preocupata de patinoar. Cand a crescut putin mai mare, Alice a inceput sa realizeze mai multe aspecte triste ale vietii si a devenit interesata de soarta celor bolnavi si in mod special a celor suferinzi.

Cand a venit vremea sa mearga la colegiu, Alice a marturisit parintilor sai ca o intereseaza o cariera in lumea medicala, deoarece ea doreste sa ajute cat mai multe persoane sa scape de suferintele lor. Parintii sai au inteles-o si au sprijinit-o ca atunci cand va finalziat studiile sale la colegiu sa poata urma cursurile unei facultati medicale.

Dorinta tienrei Alice de a deveni paramedic sau macar asistenta medicala era foarte mare iar ea inca de cand era la colegiu se facea utila atunci cand diferite persoane neajutorate ii apareau in cale. De asemenea, Alice participa la diferite evenimente de voluntariat unde isi dadea toata silinta sa se faca utila in scopuri benefice. Parintii sai erau foarte mandri de fata lor si se gandeau ca va face o mare cariera ca si medic.


Tag-uri: copilarie, patinoar, tinerete, colegiuCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 27 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :