FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 278
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Alice Greczyn, De La Medic La Actrita

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Alice Greczyn, De La Medic La Actrita

 Q:   Intreaba despre Alice Greczyn, De La Medic La Actrita       
Ei bine, dupa ce intreaga sa adolescenta Alice Greczyn a participat la multe evenimente de voluntariat si a ajutat multe sufelete suferinde pe acolo pe unde le-a intalnit, Alice Greczyn a ajuns si la sfarsitul colegiului insa a intreg planul sau de a urma o cariera in lumea medicala a luat o alta traiectorie, deoarece, intr-o frumoasa zi cand tanara se afla la o campanie umanitara, ea a fost zarita de catre un agent de film care a fost profund uimit de frumusetea si inocenta tinerei.

Acest om i-a propus lui Alice sa mearga sa urmeze o cariera in lumea cinematografica deoarece are multe sanse de reusita. Ei bine, tanara Alice a acceptat propunerea agentului si a a mers la mai multe casting-uri si astfel a fost a cceptata sa joace in filme, chiar daca tanara nu avea studii de specialitate. In timp, ea a invatat tot ceea ce era neaparat necesar de stiut pentru a putea interpreta un rol in limitele decentei si astfel Alice a uimit pe toti regizorii si oamenii de film de la casting deoarece ea a dat dovada de foarte mult talent si profesionalism chiar daca nu mai jucase pana atunci intr-un film si nici nu stia cu ce sa mananca aceasta meserie.

Astfel, tanara Alice a inceput o cariera in lumea filmului, cariera care a intrat in miscare destul de repede, tanara Alice incepand sa primeasca roluri in seriale de televiziune precum "Phil of the Future" si "Quintuplets" care au fost urmate de filme independente precum "Sleepover," "Fat Albert" si "The Dukes of Hazzard".

Rolurile din aceste productii au ajutat-o pe Alice sa se faca remarcata si sa fie apreciata de cele mai improtante persoane de pe platourile de filmare si mai ales sa fie felicitata de catre cei mai duri critici de film. Dupa ce a facut furori cu rolurile din aceste productii, Alice Greczyn a primit mult mai multe roluri in multe alte filme celebre precum "CSI Miami", "Moonlight", "Privileged", "Sex Drive", "Lincoln Heights" sau "Windfall" si astfel a devenit o mare si renumita actrita, celebra la Hollywood, alaturi de mari actori si actrite ale lumii, impartind impreuna controversatul covor rosu. Ei bine, astfel Alice Greczyn de la o cariera ca si medic a ajuns la frumoasa cariera de actrita.


Tag-uri: medic, actrita, cariera, cinematografieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 27 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :