FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 300
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gsp.ro gazeta sporturilor

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Gsp.ro gazeta sporturilor

 Q:   Intreaba despre Gsp.ro gazeta sporturilor       
Gsp.ro gazeta sporturilor Gsp.ro este un site de unde poti afla informatii de ultima ora din lumea sportului. Site-ul contine o rubrica de live text unde se pot urmari informatii live legate de meciurile in desfasurare.

Clasamentele existente in pagina ofera informatii rapide si precise despre parcursul si performantele echipelor din Liga 1, Campionatul Mondial sau a unui campionat strain, statistici legate de performantele jucatorilor, numarul suturilor pe poarta etc.
Dupa terminarea unui meci de fotbal, golurile, fazele importante si interviurile date de jucatori, antrenori sau patron se pot gasi pe site si pot fi revazute ori de cate ori utilizatorii acestui site doresc.

Pentru iubitorii de pariuri sportive, site-ul oferta facilitatea de a vedea cotele si de a paria pe anumite meciuri, atat la inceputul m eciului cat si pe parcursul acestuia. Pariurile nu constau numai in a intui rezultatul meciului, ci se poate paria pe : rezultatul corect, numarul cartonaselor date, numarul cornerurilor, numarul suturilor pe poarta, numarul faulturilor, numarul offsideurilor etc.

După ce Gazeta Sporturilor a fost, pe 1 iulie, primul ziar care a apărut 3D, site-ul ziarului a devenit ieri primul din Romānia care foloseşte tehnologia 3D pentru poze! Vizitatorii celui mai bun site de sport din Romania, care a ajuns la o medie zilnică de aproape 200 de mii de vizitatori unici pe zi, au avut parte de o surpriză īn această dimineaţă. www.gsp.ro le-a oferit toate imaginile prelucrate cu o tehnologie 3D de Dan Bucur īn ediţiile din 1 iulie şi din 9 iulie 2010.

Cu ajutorul ochelarilor primiţi gratuit īn momentul īn care au plătit preţul obişnuit pentru ziar, 1,5 lei, vizitatorii au putut admira, printre altele, Jabulani - un fel de OZN - sau saltul acrobatic şi parcă aievea al lui Bănel Nicoliţă, au putut distinge zăpada de pe munţii līngă care se antrenează steliştii sau pietrele de pe fundul unei gropi apărute īn asfalt şi care arată cu totul şi cu totul altfel atunci cīnd priveşti imaginea prin lentilele ochelarilor 3D!

Dupa parerea mea acest site este ideal pentru fanii fotbalului, jucatorii de pariuri sportive, sau de ce nu, tuturor cititorilor care vor sa se informeze online despre o echipa de fotbal, un anume jucator sau vor sa vada un gol, o faza anume sau un interviu.

By FW Editor


Tag-uri: sport, fotbal, ziarCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 13 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :