FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 438
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Adrianei Catano: Cariera

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Adrianei Catano: Cariera

 Q:   Intreaba despre Adrianei Catano: Cariera       
Dupa ce s-a impus pe micile ecrane, atat ca si femeie de televiziune cat si ca actrita, Adriana Catano a continuat sa exceleze in cariera sa pe care si-a cladit-o pas cu pas si mai ales cu multa munca si rabdare pentru ca a intalnit in calea sa multe persoane invidioase si rautacioase insa a stiut cum sa le tina piept si uneori sa le evite astfel incat sa nu ii fie afectata traiectoria catre un loc cat mai inalt pe podiumului carierei sale.

Adriana nu s-a limitat numai la atat si a debutat si in lumea filmului, jucand in numeroase telenovele insa si in filme independente. Adriana a jucat in telenovele precum "Belinda", "Secreto de Amor", "Morelia", "Mari Elena", "Amor Latino" si "Cadena Braga". Frumoasa actrita nu s-a limitat doar la telenovele si deoarece a jucat foarte bine de fiecare data si a dat dovada de profesionalism ea a aparut pe micile ecrane si in emisiuni si show-uri precum "Bad Boys", "Holy Man", "Miami Sands" si in serialul de pe ABC, "Moon Over Miami".

Pe langa viata din televiziune, Adriana si-a pus amprenta si in presa scrisa si a aparut pe copertile a multor reviste faimoase precum FHM, Selecta, Ocean Drive, People, Cosmopolitan, HOLA, Open Your Eyes, TV y Novelas, TV Notas, MIRA, La Opinión, Men's Fitness, El Norte, El Reforma si The Miami Herald, in multe din acestea pozand nud. Pentru majoritatea acestor reviste ea a pozat nud si a avut foarte mare succes deoarece dintotdeauna s-a bucurat de un corp foarte frumos.

In acelasi timp, frumoasa actrita a realizat si cateva calendare pentru barbati, calendare sexy in anii 2001, 2002, 2003, 2004 si 2005 care s-au vandut foarte bine si nu a mai ramas nici macar un exemplar. Dintotdeauna s-a bucurat de o audienta mare iar fanii sai nu au lasat-o la greu niciodata si i-au fost alaturi in orice proiect s-a implicat, iar pentru aceasta Adriana Catano i-a rasplatit pozand nud.


Tag-uri: actrita, televiziune, presa, reviste, pictorialeCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 29 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :