FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 525
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Adevaratul Mircea Solcanu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Adevaratul Mircea Solcanu

 Q:   Intreaba despre Adevaratul Mircea Solcanu       
Mircea Solcanu a declarat public ca este homosexual, fara sa ii fie teama de consecintele accestui lucru. Declaratia lui nu i-a afectat viata profesionala, el lucrand in continuare in televiziune unde prezinta alaturi de Cabral, una dintre cele mai urmarite emisiuni din Romania "Povestiri de nopate", la Acasa tv.

El este cel care a folosit expresia "La naiba", care i s-a lipit de nume ca un brand. Are de asemenea o geanta semnata Kristina Dragomir pe care are brodata expresia "La naiba" in care isi poarta cainele la orice eveniment. Mircea este un tip liber, ce crede inca in povesti si in Peter Pan. Este indragostit de dans, de radio si de oameni. Desi pentru ceilalti este un personaj histronic, Solcanu se caracterizeaza simplu ca fiind un tip timid, extrem, desi nu suporta sa se vada la televizor intr-o emisiune, ii place sa se vada parodiat. A fost o persoana matura inca de mic, crescand alaturi de mama si sora lui. La 15 ani a fost pentru prima data la opera la Constanta, vrand sa se autoeduce.

A stat 12 ani la radio, iar apoi a ajuns in televiziune, unde prezinta impreuna cu Cabral emisiunea "Povestiri de noapte". Cei doi formeaza un cuplu de prezentatori inedit. Solcanu crede ca daca nu s-ar fi tolerat unul pe celalalt, nici publicul nu i-ar fi tolerat, toleranta venind de la cel de langa tine, si nu se invata la nicio scoala, e un domeniu atat de subtil care tine mai mult de ezoterism decat de educatie, si orice ar fi oamenii nu pot fi toti la fel.

Considera ca cei din jur nu ar face declaratii referitor la statutul lor ori la orientarea sexuala de teama sa nu ramana singuri. El insa nu a avut aceasta teama cand a declarat ca este gay.


Tag-uri: cariera, radio, televiziuneCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 16 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :