FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,065
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre A Calcat Ioana Maria Moldovan Stramb In Adolescenta?

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

A Calcat Ioana Maria Moldovan Stramb In Adolescenta?

 Q:   Intreaba despre A Calcat Ioana Maria Moldovan Stramb In Adolescenta?       
Dupa cum spun gurile rele, se pare ca Ioana Maria Moldovan nu ar fi avut o adolescenta decenta asa cum ar crede multi oameni. Multa vreme a circulat zvonul cum ca frumoasa Ioana Maria Moldovan ar fi avut relatii amoroasa cu primul ei sef. Se spune ca pe vremea cand ea era la liceu, a fost remarcata de un profesor de calitatile ei artistice si recomandata televiziunii Antena1 Targu-Mures.

Ioana ar fi inceput sa isi cladeasca o cariera in televiziune avand la baza o relatie strict sexuala cu directorul de la acea vreme al televiziunii locale. Se spune ca Ioana intretinea relatii sexuale cu acel barbat in casa parintilor ei, acestia fiind foarte bine informatii de ceea ce facea copila lor. Totodata ea a fost surprinsa cu respectivul barbat si in parc. Toate acestea au ramas doar la stadiul de zvonuri pentru ca Ioana nu a dorit sa comenteze niciodata aceste barfe.

Este destul de trist ce s-a scris despre Ioana in legatura cu evolutia ei in cariera dar nimeni nu poate sti cu certitudine daca aceste lucruri sunt adevarate sau raman doar la stadiul barfe, zvonuri si invidii.

Oricum, ceea ce este cert e faptul ca ziaristii sunt cu ochii pe Ioana si urmaresc indeaproape viata ei privata. Mie mi-e greu sa cred asa ceva dar niciodata nu se stie ce se poate ascunde sub un chip angelic. Destul de adevarat este si faptul ca Ioana a dovedit in nenumarate randuri ca este o adevarat profesionista, ca isi face treaba mai mult decat bine si mai ales ca nu a dat nicodata dovada de nestiinta in domeniu. Nu este imposibil ca Ioana sa fi muncit din greu pentru a ajunge unde este si poate ca tocmai din acest motiv nu doreste sa comenteze barfele ce s-au scris despre ea, preferand sa-si pastreze nepatata munca de atatia ani ce a facut-o vedeta si a adus-o unde este azi.


Tag-uri: televiziune, adolescenta, cariera, evolutieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 25 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :