FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,108
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Valentine, Valentine

Tag-uri Populare


literatura   opera   comentariu   caracterizare   roman   referat   poezie   personaj   arta   viata   timp   iubire   caracterizare indirecta   caracterizare directa   zambet   sarut   dragoste   cultura   povestirea   poet   filme   dorinta   prietenie   fericire   dreptate   basm   poveste   univers   eseu   relatii   lacrimi   sentimente   ganduri   frumusete   amintiri   aminitiri  

All Tags

Famous Forum

 

Valentine, Valentine

 Q:   Intreaba despre Valentine, Valentine       
Pentru cei ce cred in puterea iubirii, in iubire si sentimente, aceia care au pe cineva pe care il cred aproape, mai aproape decat oricine altcineva, ei bine, pentru toti a venit Valentine ’ s Day.

Desi nu sunt retras, sau dezamagit pana acum din pricina sentimentului vesnic cantat in strazile libertatii post - revolutionare, nu pot spune ca sunt increzator in exstenta iubirii. In fapt, iubirea exista, aduce sacrificii, provoaca bucurii si tristete, starneste amuzament sau lacrimi, insa, reformulze : nu cred in oamenii care sa trezeasca iubirea.

Un termen prea generalizat, sentimentul isi pierde muzicalitatea, importanta si magia. “ Petale de pretuire in soapte de vraja ‘, cum ii place prietenei mele sa spuna, se pierd, nu au deloc mandria de alta data.

Cum iubim? prin ne numarate indoieli si nesigurante? nehotarari si greseli pe care le vom repeta la nesfarsit ? Ar trebui sa luam o pauza din maratonul la care ne-am angajat si sa observam totul.

Iubirea nu e regula impusa de a face bunul plac al celui, respectiv celei de langa, ci dorinta intregii tale fiinte ca ea, sau el sa fie fericit.

14 februarie 2010, o alta zi a indragostitilor plina de declaratii si de cuvinte pierdute de sens. A doua zi, va urma aceeasi cearta stupida, aceleasi indoieli si reguli vor fi impuse, iertari absurde si dovezi de slabiciune …

Nu sunt pesimist, doar fac o diferenta. Daca am spune te iubesc fiecarei persoane care a fost alaturi de noi de Valentine’s Day, am observa cum de la an la an avem o noua iubire, de care in cel mai scurt timp nu ne vom mai aduce aminte.

Cum nu am spus deloc “Te iubesc …“ ma simt indreptatit sa atrag atentia.

Valentine nene, coboara putin si observa cati se mai iubesc intr – o luna dupa ce tu ai plecat ….

By Praph


Tag-uri: iubire, relatii, sentimenteCategorie: Eseuri  - ( Eseuri - Archiva)

Data Adaugarii: 22 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :