FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 265
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Un concept bun insa foarte slab implementat

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Un concept bun insa foarte slab implementat

 Q:   Intreaba despre Un concept bun insa foarte slab implementat       
Un concept bun insa foarte slab implementat Magazinele online au devenit extrem de populare datorita costurilor de intretinere foarte mici (in comparatie cu un magazin obisnuit) si a flexibilitatii oferite (produsele pot fi modificate rapid, pot fi create promotii, reduceri, etc).

Din pacate, graba de a creat cat mai multe site-uri de e-commerce intr-un timp cat mai scurt a dus la aparitia unor astfel de site-uri destul de slab realizate. In principiu, pentru a avea succes, un magazin online trebuie sa ofere o gama foarte larga de produse, trebuie sa vina cu preturi cat mai competitive, sa ofere reduceri si promotii si sa rasplateasca fidelitatea clientilor. Acestea sunt cateva reguli de baza atunci cand se creeaza un astfel de magazin. In graba dupa castig, multi ignora o parte dintre aceste reguli, sau le ignora in totalitate.

Cumparahaine.net ar fi putut fi un mare nume in domeniu daca ar fi respectat aceste reguli simple. Desigur, prima regula este una destul de costisitoare dar si in cazul magazinelor online, ca si in cazul celor normale, investitia este foarte importante. Daca nu investesti in stoc nu poti avea profitul dorit.

Din punct de vedere al preturilor, cumparahaine.net vine cu cateva oferte destul de interesante. Marea majoritate a produselor sunt destul de ieftine (pentru produse de firma asa cum se prezinta cumparahaine.net) dar modul in care acestea sunt prezentate este unul defectuos. Optiunile cumparatorului sunt mai mult decat limitate. Pentru a-si face o impresie asupra unui produs nu are la dispozitie decat 2-3 imagini (ce nu se pot mari) si cateva date legate de marime. Mult prea putin pentru a convinge pe cineva.

Poate una dintre cele mai mari probleme cu cumparahaine.net este modul de livrare a produselor comandate. Exista 3 optiuni de livrare: prin colet postal (posta romana), prin serviciul Fan Curier si livrare personala (numai pentru Bucuresti). Pentru primele doua optiuni, cumparatorul trebuie sa suporte in intregime costurile de livrare. Acestea pot varia de la 10 RON in cazul coletului postal pana la 40 RON in cazul Fan Curier. Daca comandati un produs in valoare de 100 RON, un comision de livrare de 40 RON este de-a dreptul absurd. Nici livrarea personala nu este mai accesibila. Nu se percepe taxa de livrare insa livrarea nu se face la domiciliul clientului ci intr-un punct de intalnire.

By FW Editor


Tag-uri: magazin, site, oferteCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 06 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :