FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 527
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Triunghiul placerilor din Bermuda

Tag-uri Populare


minerale   apa   natural   cura   boala   tratament   geografie   exotism   relief   romania   italia   spania   alimentatie   frumusete   ingrijire   sanatate   turism   luna de miere   delta dunarii   paradis   africa   belgia   ape   amstel   alpi   zeus   san pedro   peninsula iberica   provocare   niagara   cascada   polonia   germania   audi   franta   atlantic  

All Tags

Famous Forum

 

Triunghiul placerilor din Bermuda

 Q:   Intreaba despre        
Triunghiul placerilor din Bermuda Paradisul pe pamant exista si se numeste Bermuda. Nu este niciodata prea frig sau prea cald si gasesti aici o clima prietenoasa, nisip de corali-specialitatea locului, dar si plante luxuriante.

Bermuda are doar 70 km patrati si 70.000 de locuitori, cuprinzand 135 de insule. Acest mis loc este plin de hoteluri, pensiuni, terenuri de sport, yachturi, submarine si baze pentru scufundari de agrement.

Insula poarta numele spaniolului Juan de Bermudes si a fost supranumita si „Insula Diavolului” din cauza faptului ca foarte multe nave esuau in aceasta zona si la fel de multi marinari isi gaseau sfarsitul aici. Explicatia era aceea a existentei recifurilor de corali care provocau toate aceste dezastre.

Limba oficiala este engleza, iar moneda este dolarul Bermudez, avand ace easi valoare cu dolarul American.

Capitala arhipeleagului Bermuda este Hamilton, un oraş mic cu locuitori putini, in jur de 2.000. Numle orasului a fost dat dupa Sir Henry Hamilton care a fost guvernatorul Bermudelor între anii 1778 şi 1794.

Preturile camerelor de hotel variaza intre 600 de dolari pe noapte la un hotel de 4 stele si intre 100 de dolari.

Nu trebuie ratat Acvariul Institutului Oceanografic unde vei putea inota alaturi de delfini sau de rechini-doica. Este o destinatie ideala unde poti practica sporturi extreme sau sporturi acvatice precum sailing, windsurfing, parasailing, water skiing, snorkeling sau scuba diving.

Oferta culturala este substantiala: muzee, concerte, colectii de arta si epave medievale. Preturile sunt din pacate destul de impresionante. Mancarea se pastreaza in limite normale, iar bautura, daca nu e bere, este foarte scumpa.

Zoologia insulei este si ea mobilizata pentru delectarea turistilor. Pescarusul cu coada lunga, exterminate de mult, a fost regasit pe niste insule pustii si ecologistii au reusit reabilitarea speciei. Acum silueta lui eleganta este marca dolarului Bermudez.
Toata fauna acvatica exista numai pentru delectarea ochilor, nu si a burtilor si de aceea pestii multicolori vin la mal si zambesc turistilor.

Mitul “Triunghiului Bermudelor” este deja un mit deconspirat. Explicatia acestui mit rezida in faptul ca in jurul Bermudei sunt mii de recife inselatoare care au dus la fund sute de nave.

In aceasta zona se intersecteaza mari coridoare aeriene ce leaga cele 4 continente aflate de-o parte si de lata a Atlanticului. Asa ca nu e de mirare ca, acolo unde este un trafic mai mare ca in alte parti de lume sa existe si catastrofe.

Sursa Imaginii - web.mit.edu


Tag-uri: paradis, exotismCategorie: Turism  - ( Turism - Archiva)

Data Adaugarii: 18 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :