FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 392
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tribal Wars: jocul browser numarul 1 din lume acum si in Romania

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Tribal Wars: jocul browser numarul 1 din lume acum si in Romania

 Q:   Intreaba despre Tribal Wars: jocul browser numarul 1 din lume acum si in Romania       
Tribal Wars: jocul browser numarul 1 din lume acum si in Romania Tribal Wars (Triburile in traducere libera) este de departe jocul cu cea mai puternica expansiune. La doar cativa ani de la lansare a ajuns sa stranga cateva milioane de jucatori activi in intreaga lume. In Romania, triburile.ro a adunat peste 100.000 de jucatori pe cele aproximativ 20 de lumi existente in acest moment.

Triburile este prezentat ca un joc complet gratuit desi nu este chiar asa. Un jucator poate apela la cateva bonusuri speciale (platind bani reali). Deosebirea intre Triburile si oricare alt joc asemanator este modul in care aceste bonusuri influenteaza jocul. Practic, jucatorul nu primeste nimic in mod direct, nici din punct de vedere al economiei si nici din punct de vedere al puterii militare. Contul VIP se refera in exclusivitate la cateva optiuni in ceea ce priveste management-ul si interfata jocului.

De exemplu, un jucator VIP poate vedea o sectiune mai mare de harta la un moment dat sa poate trimite cu un singur click atacuri repetate catre aceleasi tinte. Un jucator normal trebuie sa selecteze de fiecare data tinta, sa noteze coordonatele si numarul de trupe pe care doreste sa le trimita. Adevarata diferenta intre un cont VIP si unul normal nu se poate observa decat dupa ce jucatorii au avansat cu adevarat. In momentul in care esti nevoit sa gestionezi peste 50 de sate, un cont VIP devine absolut necesar.

Grafica a fost si este un alt punct forte al jocului. Cladirile sunt frumos si minutios desenate. Toate elementele medievale au fost bine documentate, dovada si armurile sau armele folosite de trupele tale.

Pe langa grafica si conturi VIP, Triburile s-a impus prin strategie si aici ma refer la strategia de joc. Triburile este de departe unul dintre cele mai complexe jocuri de strategie existente. In spatele unei interfete frumoase se ascunde un sistem matematic foarte bine pus la punct. Fiecare unitate dispune de anumite atribute ce se traduc prin avantaje si dezavantaje atunci cand se confrunta cu unitatile adverse. De exemplu, o companie de sulitasi aflati in aparare pot decima o adevarata armata de cavalerie usoara. Pe de alta parte, o companie de sulitasi ce ataca un sat protejat de cavalerie usoara va fi o prada sigura.

By FW Editor


Tag-uri: jocuri, strategie, onlineCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 25 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :