FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 521
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole

Intrebari despre Tokio - resedinta imparatului Japoniei

- Când au fost folosite pentru prima dată beţişoarele pentru a by Silviu

- Ce semnifică Drumul mătăsii? by Liviu

Tag-uri Populare


minerale   apa   natural   cura   boala   tratament   geografie   exotism   relief   romania   italia   spania   alimentatie   frumusete   ingrijire   sanatate   turism   luna de miere   delta dunarii   paradis   africa   belgia   ape   amstel   alpi   zeus   san pedro   peninsula iberica   provocare   niagara   cascada   polonia   germania   audi   franta   atlantic  

All Tags

Famous Forum

 

Tokio - resedinta imparatului Japoniei

 Q:        
Tokio - resedinta imparatului Japoniei Tokio este cel mai mare oras al Japoniei, fiind si capitala acestei tari.

Este situat in mijlocul insulei principale a arhipelagului japonez, Honshu. Peste 30 de milioane de oameni traiesc in zona metropolitana a orasului care este considerata cea mai mare din lume.

Tot in Tokio se afla si resedinta imparatului Japoniei.

Aproape ca in orice alta tara extrem de bine dezvoltata din Asia, vei fi surprins cat de firesc se impleteste traditia cu modernitatea intens importata din Occident.

Trebuie sa te opresti la Tokio Kokuritsu Hakubutsukan, adica Muzeul National din Tokio.

Apoi opreste-te la Fuji-Torii, magazinul de antichitati cel mai renumit din intreaga capitala nipona.

Nihon Ryori, adica bucataria japoneza este o simfonie de gusturi care te va lasa cu o impresie de neuitat. Restaurantele te imbina cu preturi decente, ospatari care vorbesc fluent engleza, decoruri asiatico-occidentale si un meniu bilingv.

Mai trebuie stiut ca japonezii nu lasa bacsisuri decat in restaurantele sau hotelurile de lux, unde rata este de 15-20% din valoare facturii.

Trebuie sa dai o raita si prin Kanda care este sediul principal al celor mai mari banci, dar si al celor mai mari firme producatoare de autoturisme, de nave sau de masini electronice.

Viata de noapte se imparte intre reprezentatiile de kabuki, teatru traditional japonez si intre barurile unde se canta karaoke, un adevarat cult pentru japonezi. In perioada 27 aprilie-5 mai, japonezii sarbatoresc Saptamana de Aur in momentul in care se ingramadesc 3 momente importante: Ziua Verde, Ziua Copiilor si Ziua Contitutiei.

Nu trebuie ratat pe 7 iulie Festivalul Stelelor- Tanabata Matsuri. Pentru sejururile mai lungi de doua saptamani, poti alege o varianta economica de cazare, adica asa-numitele Gaijin Houses.

Nu trebuie sa pleci pana nu vizitezi si Meiji-jingu, mai faimos, cel mai vizitat si mai apreciat templu Shinto, construit in memoria Imparatului Meiji si a imparatesei Shoken.

Punctul cel mai inalt al acestei tari este muntele Fuji-Yama. Acesta are o altitudine de 3.376 metri si este un munte vulcanic ce nu a mai erupt din 1.707. Fuji-Yama mai este numit de catre localnici si Muntele Sfant.

Sursa Imagini - japonsko.tnet.cz


Tag-uri: japonia, fuji-yamaCategorie: Turism  - ( Turism - Archiva)

Data Adaugarii: 18 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :