FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,123
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole

Intrebari despre Stanleybet.ro Loto Pariuri Rezultate

- Cum pot sa inregistrez biletele necistigatoare pe site? by Raiciu Mihai

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Stanleybet.ro Loto Pariuri Rezultate

 Q:        
Stanleybet.ro  Loto  Pariuri  Rezultate Pariurile sportive online au progresat foarte mult in ultimua perioada astfel incat in scurt timp majoritatea pariorilor prefera sa parieze pe internet datorita ofertei mult mai bogate si a cotelor mult mai bune fata de casele de pariuri offline.

Cu un trafic de peste 70 000 de utilizatori si peste 600 000 de mii de accesari Stan-leybet.ro este unul din cele mai importante site-uri de pariuri si jocuri de noroc din Romania. Stanleybet Romania SRL este filiala din Romania a companiei engleze Stanleybet International. Stanleybet pune la dispozitie clientilor atat pariuri sportive cat si alte tipuri de jocuri de noroc datorita faptului ca este unul dintre cele mai mari companii pe piata jocurilor de noroc.

Firma britanica Stanleybet International este una dintre cele mai vechi si mai m ari companii de pariuri sportive din Europa, fiind infiintata in anul 1997. Este condusa de o echipa tanara si dinamica, cu multe idei si oportunitati in ceea ce priveste jocurile de noroc.

Prima agentie Stanleybet in Romania s-a deschis in anul 2004, extinzandu-se la nivel national foarte repede, dovada fiind cei peste 800 de angajati si cele peste 200 de agentii din majoritatea oraselor tarii(astfel se pot gasi agentii in Bucuresti - acolo unde au si sediul, Craiova, Constanta, Pitesti, Timisoara, Arad etc) si prin care ei dovedesc profesionalismul si seriozitatea in acest domeniu complex al jocurilor de noroc si al pariurilor sportive online sau offline.

Domeniul site-ului este inregistrat sub domeniul sufix ro si are numele stanleybet. Pe serverul www.stanleybet.ro ruleaza Apache/2.2.0(Fedora) si este localizat in Romania, Bucuresti. Timpul mediu de incarcare este de 916 milisecunde ceea ce inseamna ca este mai rapid ca 78% din site-utile actuale. Adresa ip pe care ruleaza site-ul este: 80.96.14.20.

Cu o valoare estimata la peste 14000$, Stanleybet.ro, este cotat ca unul din cele mai bune site-uri de pariuri sportive din Romania si este pe locul 587 in topul celor mai accesate site-uri din tara noastra.

By FW Editor


Tag-uri: pariuri, sport, companiiCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 16 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :