FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,156
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Scorpionul si compatibilitatea cu celelalte zodii

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Scorpionul si compatibilitatea cu celelalte zodii

 Q:   Intreaba despre Scorpionul si compatibilitatea cu celelalte zodii       
Zodia Scorpionnului este cea mai puternica si foarte extremista. Ei sunt foarte extremisti, pot fi capabili de modestie si autocontrol si in aceeasi masura, pot fi autoingaduitori. Au simtul practic care le aduce avantaje materiale. Fac deseori casatorii in interes.

Ei adeseori cauta si afectiune si dragoste in afara casniciei, dar nu permit ca incurcaturile amoroase sa strice viata lor de familie. Principala lor greseala este gelozia lor interna si dispozitia lor dominatoare. Aceasta nu este atenuat nici la femeia Scorpionn, care are un caracter puternic. Au capacitate puternica de dragoste si de ura. De aceea casatoriile sunt fie foarte fericite, fie foarte nefericite.

Au stari de melancolie si de depresie, sunt condusi de instincte sexuale, ajungand la exces sexual. Au o mare p utere de caracter si o mare rezerva de energie pe care daca si-o utilizeaza in scop creator totul va fi bine. Au o putere mare de iubire si trebuie ca partenerul lor sa fie pe masura si in acest caz ei sunt foarte seriosi in dragoste. Au putere de selectie.

Ei sunt persoane inteligente, taxate pentru scrupulozitatea lor, dar deseori pot face greseli.Sunt remarcabili de constiinciosi in orice fac. Se obosesc mult in eforturile lor si nimic nu-i poate tulbura daca au un scop in vedere. Ei sunt criticisti, dar nu cu persoana lor. Cei care nu-i cunosc le atribuie raceala si spirit calculat, cei care-i cunosc, stiu ardoarea sentimentelor si marea generozitate a naturii lor. Sunt foarte buni psihologi, nu au nevoie de ghizi pentru a cunoaste pe altii.

Scorpionnul si BERBECUL

Planeta lor este Marte. Ei se inteleg numai din punct de vedere sexual si numai daca unul din ei este capabil sa devina un miel blajin si docil, care merge de buna voie in urma si lasa pe celalalt sa conduca. Aceasta este imposibil si nu se recomanda decat daca partenerii vor accepta zilnic furtuna.

Scorpionnul si TAURUL

Este o combinatie buna. Au puncte comune din punct de vedere al mentalitatii fizice si al temperamentului. Acestia se pot adapta bine unul cu altul daca vor trece peste ei si se vor privi numai in fata.

Scorpionnul si GEMENII

Se vor impaca bine, dar Scorpionnul va fi cam obositor din punct de vedere fizic si el fiind posesiv si gelos va inabusi dragostea de libertate a GEMENILOR. unirea lor este bine sa se tina de influentele personale, atat astrale, cat si cele sociale.

Scorpionnul si RACUL

Acestia iubesc profund si fiecare dintre ei are multe de dat celuilalt. Scorpionnul va avea o simpatie plina de intelegere pentru felul de a fi al racului., hotarit si fatalist, si riguroasa energie a Scorpionnul va actiona ca un tonic puternic stimulator pentru tandrul, casnicul RAC este o buna combinatie matrimoniala.

Scorpionnul si LEUL

Au amindoi acea maiestate care-i face foarte adaptabili unul cu altul, dar numai cand Leul e femeie si Scorpionnul barbat. Cand este invers, Scorpionnul va stirni minia Leului barbat, cererile sexuale la femeie fiind prea multe. Leul trebuie sa fie mereu in centrul atentiei, dar femeia Scorpionn nu-i permite asta, gelozia sta la panda si determina mari furtuni.

Scorpionnul si FECIOARA

Acestia se privesc cu admiratie in orice problema. Limba critica, deseori constructiva a Fecioarei poate fi redusa la tacere prin biciuirea sarcastica de care este in stare Scorpionnul. Daca Fecioara va fi atenta fata de amorul propriu al Scorpionnul casatoria va fi buna.

Scorpionnul si BALANTA

Necesitatea Balantei de afectiune si tandrete si tendintele de a apartine cuiva va fi exact ce-si doreste Scorpionnul .Balanta vede in Scorpionn toate virtutile visate vreodata si toate viciile pe care le doreste (pasiunea mare). Se face o casatorie fericita, tinandu-se cont de amorul propriu.


Scorpionn si SCORPION

Combinatia poate ajunge la impas pana la urma. Daca au o perfecta intelegere unul pentru celalalt atunci ei au o profunda simpatie unul pentru altul. Temperame dominant posesiv si gelos al fiecaruia este o problema importanta. Sunt amandoi pasivi in dragoste si pot intelege perfect ceea ce doresc. Daca nu sunt atenti unul cu celalalt atunci apare repede furtuna. Unirea poate fi extraordinara sau invers.

Scorpionnul si SAGETATOR

Dominatorul Scorpionn va avea dificultati daca se va angaja cu un partener Sagetator. Zodia liderilor de libertate si bine (Sagetator) va scoate la iveala tot ceea ce este mai rau si intre ei va exista mereu o lupta . Scorpionnul va face viata de neindurat pentru Sagetator, insa din punct de vedere sexual se inteleg bine.

Scorpionnul si CAPRICORN

Combinatia este dificil de analizat. Forta si puterea personalitatii Scorpionnului va fi in dezacord cu dorinta capricornului de a avea ultimul cuvint. Rezultatul este compatibilitatea temperametala care se dovedeste de neconceput de ambele parti.

Scorpionnul si VARSATORUL

Combinatia rasuna ca un corn pentru batalia nervilor. Varsatorul este imprevizibil si au interese exterioare pentru un temperament solid ca al Scorpionnului. Scorpionnul admira ideile umanitare, curioase ale Varsatorului, dar nu doreste sa participe la ele in viata.

Scorpionnul si PESTII

intre ei este o dragoste care nu dureaza. Calitatile posesive ale Pestilor si ducegariile lui ii plac Scorpionnului care socoteste ca forta pasionala ii apartine in exclusivitate. Casatoria lor ajunge repede la desfacere.

Nume renumite- K. Hepburn, V. leigh, Picasso, R. Stevenson


Tag-uri: horoscop, zodie, marteCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :