FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,347
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sagetatorul si compatibilitatea cu celelalte zodii

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Sagetatorul si compatibilitatea cu celelalte zodii

 Q:   Intreaba despre Sagetatorul si compatibilitatea cu celelalte zodii       
Sagetatorul are o fire buna si un fel de a fi prietenos, care atrage. Le plac iesirile exterioare casei si miscarea. Sunt mari iubitori ds libertate. Nu au o zodie care favorizeaza casatoria intr-o prea mare masura, deoarece atat femeia cat si barbatul pun mare pret pe libertate.

Nu sunt conventionali in ceea ce priveste parere celorlalti, daca ei se indeparteaza de obiceiurile instaurate in ceea priveste casatoria, dragostea si sexualitai. Lor trebuie sa le fie bine si nu prea tin sa faca ce zic altii. Deoarece doresc sa fie admirati, au numaroas flirturi dar nu sunt luate in seama.

Detecteaza foarte usor minciuna si intuiesc adevarul. Ca parteneri in casnicie sunt mai mult decit afectuosi. Sunt foarte curiosi si bine intentionati. Partenerul cel mai nepotrivit pentru Sagetator este o persoana cu idei strambe si restrictive, dar un astfel de mariaj degenereaza in certuri si nefericire. Sagetatorii au o fire ingenioasa, plina de franchete, joviali, loiali. Din punct de vedere temperamental le plac flirturile franchetea si compromisul si isi fac prieteni cu usurinta.

Au o foarte mare consideratie pentru libertatea personala si drepturi si acest factor ii fac inapti pentru conppomisuri si nu poti sa-i tii legati. Deci trebuie sa stie ce sa caute si ce sa evite.

Sagetatorul si BERBECUL

Ar putea fi o combinatie fericita desi zodiile amadurora au ca semn focul. intre ei exista o intelegere reciproca, fata de manifestarile impulsive ale fiecaruia si nici unul dintre ei nu va fi prea departe de interesele celuilalt.

Sagetatorul si TAURUL

Aceasta oombinatie nu dovedeste ca puterea dragostei poate invinge orice piedici. Taurul iubeste profund si este foarte egoist si posesiv in dragoste. Sagetatorul va refuza sa-i fie limitate actiunile si orice fel de argument nu-l v schimba. Taurul este prea gelos si Sagetatorul prea liber in toate si aceasta combinatie nu iese bine.

Sagetatorul si GEMENII

0 buna combinatie deoarece amandoi au aceleasi insusiri. Amandoi iubesc libertatea fiintei si actiunea. Amandoi pot da ce e mai bun din ei numai cu seriozitate. Daca totusi se dueleaza o fac mai mult din variatie decat din vreo diferenta serioasa; de obicei sunt modelati unul pentru altul avand amandoi grija ca Sagetatorul sa fie flatat sentimental,iar Gemeneilor sa li se recunoasca initiativa macar.

Sagetatorul si CANCERUL

Combinatie potrivita. Racul admira totul la Sagetator, dar nu va lua tendinta acestuia de a fi dus de curent. Racul vrea sa devina la el totul posesiv. Aceasta combinatie este destinata sa fie mai mult decat trebuie .

Sagetatorul si LEUL
aceste doua zodii ale focului sunt foarte potrivite cu multe lucruri; amandoi iubesc schimbarile, placerile si au un mare entuziasm pentru viata. intre ei pot sa fie si momente ocazionale cam explozive, deoarece amaindoi sunt extrem de dominatori. Au calitati care se potrivesc ca sa faca o buna combinatie.

Sagetatorul si FECIOARA

Cu criticul si meticulosul supus al Fecioarei, Sagetatorul nu sta pe un pat cu roze. El admira meticulozitatea Fecioarei, care nu va admite sub nici o forma libertatea Sagetatorul . Nu e combinatie buna.

Sagetatorul si BALANTA
combinatie buna, insa s-ar putea intampla sa fie neplacut pentru supusii balantei pentru ca ei vor avea ce acceptat momente dificile din pricina liberei si usuraticei filozofii ce viata a Sagetatorului. Amandoi iubesc aceleasi lucruri: Iuxl, frumosul, si viata in societate, insa balanta poate sa aiba tendinta sa-si incerce farmecul ca sa puna sub papuc pe Sagetator care, bineinteles, se lasa prins. Sagetatorul uraste constrangerile de orice fel. Sansele de fericire de lunga curata lipsesc totusi.

Sagetatorul si SCORPIONUL

Patimasul Scorpionn , cu obiceiul lui posesiv, va stramtora cat se poate de mult vederile si posibilitatile de eliberare ale Sagetatorului si neincrederea reciproca va duce la momente nefericite in dragoste si casatorie. Ei se inteleg foarte bine din punct de vedere fizic, dar acest lucru nu poate fi aconsiderat central intr-o casatorie. Numai un bun psiholog va fi in in stare sa mentina unita aceasta combinatie.

Sagetatorul si SAGETATORUL

Daca nu au acelasi nivel intelectual si aceeasi pozitie sociala casatoria este nefericita. Ori vor face totul impreuna, ori absolut nimic. Avand aceleasi firi, trebuie mare atentie inainte de a se avanta in viata impreuna.

Sagetatorul si CAPRICORNUL

PinS Sagetatorul nu-si taie din aripi, aceasta combinatie nu merge. Sagetatorul este optimist si Capricornul pesimist; sunt si temperamemental diferiti. Sagetatorul ia atitudine de nepasare in timp ce Capricornul are un temperament inchis, grijuliu, prapastios de cele mai multe ori.

Sagetatorul si VARSATORUL

Aceasta combinatie, in general, are succes. Amandoua au temperamentele au multe puncte ccnune. Aceasta combinatie este in exclusivitate o unire de societate, care se manifesta in placerea de a avea un cerc larg de prieteni : oameni spirituali in jur. Sagetatorul il intelege cu usurinta pe Varsator, cu ciudateniile lui si nu tine seama de ele pentru ca el asteapta sa fie inteles la randul lui. Amandoi iubesc calatoriile, schimbarile, distractiile si se vor realiza amindoi bine in aceasta combinatie.

Sagetatorul si PESTII

Sagetatorul ,liber si voios, va gasi ca Pestele este prea dificil de purtat dupa el. intre ei poate exista o interesanta si sincera prietenie. in casatorie, Sagetatorul se plictoseste cu un Peste care-i limiteaza orizonturile si dragostea lui va fi repede inlocuita cu mila si va incepe in el o lupte intre ganduri si datorie. Un Sagetator trebuie sa se gindeasca mult pana sa se casatoreasca cu un Peste.

Persoane importante- Churchill , de Gaulle , Disnay, Twain


Tag-uri: horoscop, zodie, jupiterCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :