FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 389
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Nuntile secrete - noua moda la Hollywood

Tag-uri Populare


moda   stil   vedete   creatori   eleganta   casa de moda   designer   lux   creatie   pret a porter   blugi   jeans   model   lenjerie intima   franta   armani   pantofi   trend   colectie   dior   accesoriu   haute cuture   levi strauss   keren craig   industrie   georgina chapman   denim   blue-jeans   roberto cavalli   alb negru   gretei garbo   croitor   calitate   popular   pantaloni   creatii  

All Tags

Famous Forum

 

Nuntile secrete - noua moda la Hollywood

 Q:   Intreaba despre Nuntile secrete - noua moda la Hollywood       
Cea mai nouă modă în lumea celebritaţilor este nunta dublă. Pentru a impaca familia şi prietenii, fără să renunţe la ideile proprii despre cum ar trebui să se desfăşoare nunta lor, vedetele au găsit soluţia: se căsătoresc de două ori. LIV TYLER şi ROYSTON LANGDON s-au căsătorit în Barbados în faţa cîtorva prieteni şi au revenit în New York pentru a sărbători evenimentul cu familia şi prietenii, iar SARAH MICHELLE GELLAR a fugit cu viitorul soţ, FREDIE PRINZE JR., şi 60 de prieteni în Mexic, înainte de ceremonia „oficială" desfăşurată în Statele Unite, în faţa rudelor.
în secret sau cu fiţe?

Sătui de intruziunile jurnaliştilor în viaţa lor particulară, cei bogaţi şi, neapărat, celebri se dau peste cap să ţină orice detaliu despre m arele eveniment departe de ochii presei, în 2003, frumoasă şi însărcinată, GWYNETH PALTROW s-a căsătorit „în şoaptă" cu CHRIS MARTIN, în timpul unei ceremonii care nu a durat mai mult de 10 minute şi la care nimeni altcineva nu a fost invitat.

Diva pop BRITNEY SPEARS a fost mai puţin pretenţioasă în timpul nunţii ei fulger din Las Vegas, cu iubitul din liceu, şi s-a lăsat condusă la altar de şoferul limuzinei. Urmărită de ghinion în viaţa sentimentală, JULIA ROBERTS a vrut să se asigure că nimic nu-i va strica ziua căsătoriei cu DANIEL MODER. Aşa că în iulie 2000, a spus „Da!" la ea acasă, în Taos, New Mexico, şi a dat publicităţii o singură fotografie din timpul ceremoniei.

Actriţa KATE WINSLET a preferat ca a doua ei nuntă să fie ferită de ochii presei. Aşa că l-a luat frumuşel pe SAM MENDEZ de braţ şi a fugit în Indiile de Vest. Ceremonia s-a desfăşurat în faţa cîtorva prieteni şi a fetiţei lui Kate din prima căsătorie. Pentru a înşela vigilenţa jurnaliştilor, vedetele lansează zvonuri, angajează mirese-momeală şi trimit presei invitaţii cu date greşite.

în topul celor mai trăsnite idei s-ar afla BROOK SHIELDS care, pentru a-şi feri soţul (CHRIS HENCHY) de priviri indiscrete, a organizat o nuntă-farsă după modelul Singur acasă. A închiriat manechine din plastic şi a lăsat la maximum volumul muzicii. în timp ce adevărata ceremonie avea loc la cîteva sute de metri depărtare. într-un scenariu la limita paranoiei, J.L0 şi BEN AFFLECK închiriaseră deja 3 mirese-momeală şi stabiliseră 3 locaţii posibile pentru desfăşurarea nunţii lor, care în final s-a anulat.


Tag-uri: moda, stil, creatori, vedete


- Coafura si machiajul anilor '60 (65 visits)

- Stilul vestimentar boem (35 visits)

- Casa de moda Lanvin (28 visits)

- Gentile Louis Vuitton (26 visits)

- Sandalele (26 visits)

- Verighetele vedetelor (25 visits)

- Istoria Blugilor (23 visits)

- Machiajul anilor '30 (21 visits)

- Casa de moda Chloe (21 visits)

- Casa de moda Balenciaga (21 visits)

- Despre Giorgio Armani (19 visits)

- Trenciul (18 visits)

- Marchesa (16 visits)

- Anii '60 in lumea modei (15 visits)

- Geanta Hermes (14 visits)


Categorie: Moda  - ( Moda - Archiva)

Data Adaugarii: 15 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :