FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 495
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Mitica si melancolica Irlanda

Tag-uri Populare


minerale   apa   natural   cura   boala   tratament   geografie   exotism   relief   romania   italia   spania   alimentatie   frumusete   ingrijire   sanatate   turism   luna de miere   delta dunarii   paradis   africa   belgia   ape   amstel   alpi   zeus   san pedro   peninsula iberica   provocare   niagara   cascada   polonia   germania   audi   franta   atlantic  

All Tags

Famous Forum

 

Mitica si melancolica Irlanda

 Q:   Intreaba despre Mitica si melancolica Irlanda       
Mitica si melancolica Irlanda Irlanda este o tara destul de costisitoare, dar daca esti atent te poti descurca fara sa-ti arunci bugetul in aer. Peisajele irlandeze sunt desprinse din mituri si legende, istoria tarii este tangibila la tot pasul, iar irlandezii, in acest context de poveste, par sa aiba misiunea de a te face sa te simti bine.

Republica Irlanda este situata in vestul Europei. Face parte alaturi de Irlanda de Nord din insula Irlanda, ocupand 80% din suprafata acestei insule. Irlanda de Nord face parte din Regatul Unit al Marii Britanii.

Exista 50 de nuante de verde in aceasta „lume”. fie ca te cazezi la un „bed and breakfast” particular sau un hotel, preturile incep de la 50 de euro. Orasele nu sunt mari si pot fi vizitate destul de repede, orase precum: Waterford, Galway, Co rk sau Derry. Dublin este una din destinatiile de top la nivel european, avand o mostenire culturala multimilenara afisata cu bun-gust.

In luna octombrie ar loc Festivalul de Teatru, iar la Kinsale festivalul culinar. Irlanda este plina de castele: Blarney, Kilkenny si Leap (care are reputatia unuia dintre cele mai bantuite castele din lume).

Exista la tot pasul multe biserici, unele mai vechi de 1.000 de ani, irlandezii fiind un popor foarte religios. Mai pot fi vazute si numeroase locuri precrestine, unele din ele atragand si acum adepti ai diferitelor culte antice.

Pentru impatimitii cumparaturilor, exista aici o gramada de magazine cu branduri cunoscute sau locale. Preturile mari de aici sunt justificate de faptul ca Irlanda este situata pe locul trei in topul celor mai bogate tari din Europa si pe locul patru in topul celor mai bogate tari din lume.

Produsul intern brut al Irlandei este de aproximativ 40,000 dolari pe cap de locuitor. Asa ca oamenii de aici nu duc grija zilei de maine, fiind foarte linistiti din acest punct de vedere.

Chiar daca ploua mult, exista aici vorba populara care spune ca „nu ploua in pub”. Si, in plus, aproape in orice pub se tin concerte de muzica irlandeza. Sunt si multe locuri unde se joaca teatru.

Dar cel mai frumos va fi faptul ca peste tot te va molipsi pofta de viata a localnicilor.

Sursa Imaginii - koldobadillo.com


Tag-uri: dublin, casteleCategorie: Turism  - ( Turism - Archiva)

Data Adaugarii: 18 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :