FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,220
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Marginile de zodie si Decadele Taurului

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Marginile de zodie si Decadele Taurului

 Q:   Intreaba despre Marginile de zodie si Decadele Taurului       
Marginile de zodie

21 - 24 aprilie : Au tendinte de Taur amestecate cu cele de Berbec. Planete dominatoare Marte si Venus. Aceasta denota o prea mare impulsivitate pentru propriul lor bine. Au o minte descuiata, intelectualitate, desteptaciune si sunt practici. Au o fire dominatoare, o mare putere de perversiune, autoincredere si buni oameni de societate. Uneori ei pot fi incapatinati, voluntari si autoincapatinati. Cand s-au hotarit sa faca ceva, foarte greu ii determina cineva sa-si schimbe hotarirea, indiferent de consecinte. Nici o judecata nu este infailibila si trebuie considerate toate aspectele inainte de a lua o hotarire asupra unui lucru. Ei sunt generosi din propria lor placere, deseori sunt prea extremisti pentru a fi buni parteneri. Fac o companie fermecatoare si sunt prie teni de nadejde. Le displace critica. Aceasta se rasfringe numai asupra lor in rau, daca iau atitudine incapatinata la critica constructiva.

18 - 20 mai : Au tendinte de Taur amestecate cu Gemeni. Planetele dominante Venus si Mercur in situatii negative sunt sarcastici, incapatinati si indiferenti la sentimentele altora, in pozitiv sunt indrazneti, seriosi si oameni de societate. Au amestec de ambitie si talent, dar au momente cand imaginatia lor o ia alaturi de realitate. in aceste cazuri le este dificil sa se concentreze asupra unui lucru. Tendintele lor ferme si cinstite le pot aduce succese in ciuda oricaror greutati. Au o personalitate magnetica, care atrage alti prieteni. Sa nu se grabeasca in alegerea partenerului in viata, deoarece multi supusi din aceasta zodie au facut casatorii nefericite. Actionaind cu prudenta in probleme importante si luptand impotriva firii lor impulsive si pot fi fericiti si plini de succes.

Decadele zodiei

21 - 30 aprilie : Au de 2 ori Venus. Sunt dotati cu perseverenta, putere, vointa, vitalitate. Venus le da o fire conservatoare. Multumirile cat si nemultumirile si le vor intretine cu tenacitate. Ei isi impart lucrurile cu generozitate si sunt milosi, in special cu cei la nevoie si ce cei dragi.La aceste firi intr-adevar marinimoase intervine dublul astfel al unui Venus in horoscopul lor.

1-10 mai : Planeta personala Mercur, simbolul cunoasterii ce stapineste partea cea mai rationala a spiritului. Sunt chinuiti, conservatori si constructivi, au o minte nebanuit de activa. Aspectele pozitive ale lui Mercur indica agerime; sunt perceptibili, dornici de studiu si au o personalitate puternica. in partile negative arata spirit usuratic, inchizator, ridicol, distrat si o natura exuberanta. Aceasta planeta (Mercur) este o mare conducatoare a mintii, inteligentei. Fara influenta lui Mercur, inseamna lipsa de nevoi si de puteri de exprimare.

11 - 20 mai : Planeta personala este Saturn, simbolul timpului. Este o planeta restrictiva si influentele ei stapinesc tendintele ginditoare si meditative si supusii ei sunt seriosi, rabdatori si moderati. Influentele ei inmanuncheaza stabilitate, rezistenta psihica, tenacitate, persevarenta. Se indica pentru ei cistig de econimii si investitii obisnuite. Au un spirit cu totul marinimos si o natura amabila, binevoitoare si simpatica.


Tag-uri: horoscop, zodie, venusCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :