FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,112
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Marginile de zodie si Decadele Scorpionului

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Marginile de zodie si Decadele Scorpionului

 Q:   Intreaba despre Marginile de zodie si Decadele Scorpionului       
Marginile de zodie

23 - 25 octombrie : Acestia au tendinte se Scorpionn si de balanta. Planete stapinitoare Marte si Venus ceea ce indica ca ei dau mare importanta oamenilor, vor admira pe cei ce detin pozitii inalte in societate si cultura. Le place sa traiasca printre oamenii de cultura si rafinament. Sunt agrsivi si cam criticisti. Atitudinea lor plina de autoincredere si infatuare pot face pe cei din jurul lor sa-i socoteasca indezirabili. Nu pot fi convinsi sa se schimbe, de obicei nu accepta sfaturile. Sunt destul de atenti si au o buna judecata.in general indeplinesc ceea ce li se da sa faca. Fiecare efort ii stimuleaza spre o mai buna realizare. Multe dintre calitatile lor cale mai bune se pot dezvolta numai in competitie, fiindca lor le place opozitia. Ei sunt capabili si pot realiza lucruri mai mult de unul singur deci in colectiv. Au o aparenta notabila si gust la imbracaminte. Sunt ingeniosi, activi si practici. Temperamentul aprins si natura lor nelinistita ar putea fi folosite pentru a le mentine echilibrul si firea buna.

19 -21 noiembrie : Acestia au tendinte de Scorpionn amestecate cu cele de Sagetator. Planetele stapanitoare sunt Marte si Jupiter. Ei vor trece prin multe neplaceri in viata. Le place viata cu variatii, sunt pozitivi si hotarati. Au inclinatii spre calatorii si vor avea multe aventuri in viata. Cuvintul lor este lege si-l vor respecta chiar daca descopera ca fac rau. Vor face sacrificii pentru cei pe care-i iubesc si, de obicei, sunt mai generosi cu altii decat cu ei insisi. Au tendinte de ocultism, au calitati si devin clarvazatori. Au un temperament aprins foarte puternic, totdeauna vor avea in ei un tovaras loial care-i vor sprijini in toate primejdiile.

Decadele zodiei

23 - 31 oct : Planeta stapinitoare personala este Marte care in aceasta perioada este de ori mai puternica si are tendinta sa-si doteze supusii cu o natura dominanta, mai dictatoriala si de asemenea cu o puternica natura pozitiva. Este foarte important pentru ei sa fie rabdatori si intelegatori. Sunt activi si au o natura spirituala foarte impetuoasa cu dublu aspect. Este recomandat sa-si restringa campul activitatii pentru cele mai bune rezultate.


1-11 noiembrie : Planetele personale sunt Jupiter si Neptun considerati ca sunt cam in conflict unul cu altul. Jupiter este simbolul norocului si al binefacerii, pe cand Neptun este cunoscut ca spirit atotcuprinzator. Aceasta indica tendinta dualista a supusilor ei, o natura schimbatoare si imprevizibila. Din copilarie trebuie ajutati sa-si invinga tendinte le dusmanoase si sa se dezvolte constructiv.

12 - 21 noiembrie : Planeta personala, Luna - mare modelatoare de caradere. Ei sunt firi emotive, imaginative si schimbatoare, infumurate. o marcanta atitudine artistica si dramatica zodiacele pe care ar trebui sa si le dezvolte. Acesti nascuti sunt romantici, misteriosi, imaginativi. Natura personalitatii lor magnetice si simpatice ii face sa-si castige popularitatea si stima. Combinatia Luna - Marte este remarcata norocoasa, dat fiind ca Marte e agresiv si puternic incat determina pe supusi sa-si atinga scopurile.


Tag-uri: horoscop, zodie, marteCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :