FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,340
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Marginile de zodie si Decadele Balantei

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Marginile de zodie si Decadele Balantei

 Q:   Intreaba despre Marginile de zodie si Decadele Balantei       
Marginile de zodie

23 - 26 septembrie : Au tendinte de Fecioara. Planetele stapinitoare sunt Venus si Marte. Aceasta indica ca supusii lor sunt intuitivi, impulsivi si politicosi. Sunt uneori joviali, altori prost dispusi fara o cauza aparenta. Sunt pasionati si sinceri, dar vor avea multe necazuri in probleme romantice. Realizeaza casatorii mai mult emotionale, decat din dragoste si ele sunt rareori fericite. Ar trebui sa nu se casatoreasca prea timpuriu si, cand se casatoresc sa aiba mare grija la alegerea partenerului. Cele mai multe casatorii nefericite din tot zodiacul sunt contractate de acesti supusi. Ei sunt ordonati si isi fac o ambianta plina de stralucire. Sunt dotati cu asa de multe talente incat pot urma si un drum necorespunzator. Este recomandat sa tina cont de impulsuri le lor si sa-si urmeze drumul fara sa abata. Daca nu-si vor risipi inutil energia, vor ajunge la succes si prosperitate.

19 - 22 octombrie : Au tendinte de Scorpionn. Planetele stapinitoare Venus si Marte. Cu puterea lor magnetica pot deveni un izvor deosebit de inspiratie pentru altii. Sunt abili, originali. Au dispozitie vesela si o judecata corecta. Sunt destul de nerabdatori sa reuseasca si nascocesc mereu mijloace care sa le imbunatateasca propria viata si a familiei. Au gandire originala si pot avea succes ca organizatori, inventatori, impresari sau directori. Sunt neconventionali si ii atrag secretele vietii si naturii. Nu sunt atat de punctuali pe cat ar dori sa fie, sunt iuti la manie, insa usor de impacat. Le place sa fie laudati si complimentati. Le place popularitatea care le ajuta in viata. Cei nascuti in aceasta margine de zodie, cu putina incurajare, pot ajunge sa-si faureasca idealurile si ambitiile.

Decadele zodiei

23 - 30 septembrie : Planeta personala Venus, simbolul dragostei si frumusetii, da constanta sentimentelor si o natura echilibrata, generoasa, perceptiva si artistica, capabila sa aiba o opinie nepasionata in viata. Au un bun sens al comparatiei; sunt capabili sa vada de ambele parti ale problemei. Elogiile si admiratia ii vor ajuta sa-si dezvolte tendintele pozitive ale naturii lor. Dubla influenta a lui Venus in horoscopul lor indica un spirit marinimos.

1-11 octombrie : Planeta personala Saturn, simbolul timpului. Aceasta planeta este restrinsa in actiunea ei si da supusilor o tendinta meditativa, constiinciozitate, rabdare si bunavointa. Saturn este un conducator de zodie, care priveste cu fixitate la toate problemele care pot fi clasate ca fiind concrete. Puterea iui consta in stabilitate, rabdare, tenacitate si perseverenta. Decada indica posibilitati de beneficii prin economie; multa atentie la investitii. Sunt gentili si simpatici.

12 - 22 octombrie : Planetele decadei sunt Uranus si Mercur. Simbolul aerului semnifica originalitatea si da supusilor sai abilitatea de a deveni ginditori si progresisti. Ei sunt inclinati spre probleme profund mistice si foarte seriose ale vietii. Mercur este cunoscut ca simbol al cunoasterii si adevarului, domina partea rationala a mintii, ceea ce face ca supusii sa fie vioi, perceptivi si cu simt de comanda.


Tag-uri: horoscop, zodie, venusCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :