FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,139
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Marginile de zodie si Decadele Capricornului

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Marginile de zodie si Decadele Capricornului

 Q:   Intreaba despre Marginile de zodie si Decadele Capricornului       
Marginile de zodie

22 - 25 decembrie : Au tendinte de Capricorn si Sagetator. Planetele stapanitoare sunt Saturn si Jupiter. Aceste persoane, desi sunt inflexibile in deciziile lor, au totusi un fel de fi simpatic. Sunt constiinciosi si perseverenti si muncesc ca sa duca la bun sfirsit ceea ce au planuit sa faca. Sunt insa destul de puternici ca sa le invinga si sa foloseasca aceste piedici drept trepte pentru realizarea unor proiecte mai mari si mai bune. Diferitele experiente de viata din trecut vor forma o baza buna pentru succesul lor,fiindca stiu sa foloseasca experientele trecutului. Copiii nascuti in acest interval vor avea o susceptibilitate particulara care-i va ajuta sa aiba succes in viata. Trebuie avuta atentie la ideile si suspiciunile lor, fiindca ei sunt intuitivi din na stere. Si tipuri de oameni care progreseaza si-si gasesc bucuria in autoperfectionare si autodezvoltare.

16 - 19 ianuarie : Au tendinte de Capricorn si Varsator. Planetele stapanitoare sunt Saturn si Uranus. Aceste constelatii astrale le dau o natura intelegatoare asupra oamenilor. Deasemenea sunt destepti, intuitivi, rabdatori, dragastosi si simpatici. Au simt artistic muzical pe care ar fi bine sa le dezvolte. in general au capacitatea de a se cultiva, sunt rafinati si au un tip de judecata care nu poate fi schimbata. Cand au sanse toate treburile merg in mod neobisnuit de bine, insa in perioadele proaste se pare ca tot este importiva lor, li se opune. Sunt generosi si plicticosi cu alte persoane, sunt prieteni loiali si gazde placute. Deoarece sunt talentati pe mai multe linii, vor face cel mai mare succes in artele fine, in activitatile umanitare, in relatiile cu publicul, ori conducerea unor intreprinderi mari.

Decadele CAPRICORNULUI

22 - 31 decembrie : Are in zodia lui stapinirea dubla a lui Saturn. Pentru cei nascuti in ceasta decada sunt indicatii ca vor avea parte de putine prietenii, dar cele pe care vor face vor fi adevarate si durabile. Saturn este semnul timpului si este in influentele lui si el stapaneste cu fixitate asupra tuturor lucrurilor care tin de domenii ale concretului. Puterea lui este legata de stabilitate, rezistenta, tenacitate si perseverenta. Sunt indicatii ca isi pot realiza venituri prin economii si investitii prudente. Au un spirit ferm si o natura rezistenta.

1-10 ianuarie : Planeta decadei este Mercur, care le da personalitate rationala si intelectuala, desi putin cam schimbatoare. Mercur este considerata planeta transformabila si este puternic influentata de orice planeta cu care este in conjunctie.Mercur controleaza si nervii si face ca supusii lor sa fie excitabili si activi. Deasemenea, joaca un rol important pentru ca mai controleaza probleme comerciale, intelectuale si familiale. Prin actiunea lui Saturn acestia au tendinta de a fi practici si prevazatori.


Tag-uri: horoscop, zodie, saturnCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :