FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 408
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Divahair.ro, un site complet

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Divahair.ro, un site complet

 Q:   Intreaba despre Divahair.ro, un site complet       
Divahair.ro, un site complet Din pacate nu exista foarte multe site-uri despre care sa putem spune ca sunt cu adevarat complete. Ce inseamna un site complet? Un site complet este acel tip de site ce ofera utilizatorilor toata informatia necesara dintr-un anumit domeniu sau arie de interes.

Practic, un utilizator interesat de autoturisme (de exemplu) ar trebui sa poata intra pe un site de profil si sa gaseasca acolo orice informatie legata de domeniul de interes. Un astfel de site este un site complet, si implicit, un site extrem de popular.

Se stie ca informatia este foarte valoroasa. In acest moment internetul este plin de site-uri ce copiaza alte site-uri si asa mai departe. Informatia originala este deformata, rescrisa, transcrisa si metamorfozata pana ce continutul se pierde. Dintr-un articol de cateva pag ini raman doar fragmente ce nu pot oferi o viziune completa asupra unui subiect.

Divahair.ro este un site complet. Este un site cu informatie mai mult decat suficienta, cu articole originale, cu sfaturi utile si desigur, numeroase imagini si linkuri catre alte site-uri de profil. Practic, folosind acest mecanism de "trimitere a utilizatorului" catre alte site-uri, divahair.ro dispune de o adevarata baza de date in ceea ce priveste moda, tipurile de coafuri, sfaturile utile de ingrijire si infrumusetare, diete si asa mai departe.

Nu exista multe astfel de site-uri in Romania si in special, nu in acest domeniu. Este simplu de facut un astfel de site insa este extrem de greu de intretinut. Sa vii constant cu articole noi este o adevarata provocare. Sa fii capabil sa oferi utilizatorilor sfaturi utile, sfaturi ce se pot pune in practica este iarasi o provocare. Sa mentii o buna comunicare cu vizitatorii este probabil cel mai dificil. Divahair.ro reuseste in toate aceste aspecte iar acest lucru trebuie apreciat.

By FW Editor


Tag-uri: site, coafuri, frizuriCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 18 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :