FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 821
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Jaime King

Tag-uri Populare


filme   hollywood   celebritate   film   actrita   cinematografie   serial   comedii   iarna   salma hayek   comedii romantice   a beautiful mind   tim kring   ubisoft   marlon brando   al pacino   francis ford coppola   animatie   pixar   2001   jim carrey   sarbatori   biografie   mozart   salieri   drama   denise di novi   nicholas sparks   roman   gospodarie   casa   depanare   scule   walt disney   mos craciun   keanu reeves  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Jaime King

 Q:   Intreaba despre Despre Jaime King       
Jaime King s-a născut la 23 aprilie 1979, în Omaha, Nebraska. O frumusete răpitoare, ea a fost descoperita la vârsta de 14 ani de către un talentat scouter care a invitat-o să se mute la New York City.

Ea a acceptat oferta, şi în termen de doi ani, Jaime King prezentat pentru publicaţii lucioase, inclusiv Vogue, Mademoiselle, Allure, şi Seventeen. Ea a făcut, de asemenea, mai multe aparitii pe podium, prezentand haine pentru designeri de top, cum ar fi Alexander McQueen, John Galliano, Karl Lagerfeld, si Gucci.

King Jaime in house of style

Jaime King fiind un model de succes a atras imediat atenţia producătorilor de televiziune, şi ea s-a alăturat lui Rebecca Romijn în 1998 ca gazda din seria de moda MTV's House of Style. Pr ogramul i-a permis să obţina linii de recitare confortabile şi memorarea de scripturi, şi ea a făcut tranziţia pe marele ecran trei ani mai târziu, în 2001 in Happy Campers, o comedie cu buget redus cu Justin Long şi Brad Renfro.

Filmul a adus o nominalizare la Best Actress nomination la Premiile DVD-Exclusive, şi la fel de important, acesta a crescut dorinţa ei de a apărea în mai multe programe cinematice.

Jaime King apare în Pearl Harbor şi Slackers

Jaime King a cunoscut un progres major mai târziu în acel an, atunci când ea a apărut în Blow, cu Johnny Depp, si Pearl Harbor, cu Ben Affleck, Josh Hartnett şi Cuba Gooding Jr. Deşi al-2-lea război mondial nu a reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor critice, el a reuşit să o transforme pe Jaime King intr-o vedeta, şi ea a beneficiat, cu mai multe roluri importante în Slackers şi Lone Star State of Mind, ambele lansate în 2002.

jaime king in bulletproof monk

Jaime King în cele din urmă s-a bucurat primul ei rol jucat în 2003 in Bulletproof Monk, un film oarecum de arte marţiale cu Yun-Fat Chow şi Seann William Scott. Aceasta a fost urmată de apariţii in White Chicks şi Pretty Persuasion.

jaime king in sin city

Jaime King în cele din urmă a jucat într-un film demn de talentele ei, în 2005, când a jucat ca gemenii Goldie şi Wendy în Sin City. In film a mai jucat de asemenea, Jessica Alba, Benicio del Toro şi Bruce Willis, a făcut mai mult de 159 milioane dolari în întreaga lume şi a câştigat mai mult de 14 premii internaţionale.

jaime king in the class

Jaime King a jucat în drama Two for the Money cu Al Pacino şi in comedia Cheaper by the Dozen 2 înainte de a se bucură de un rol in The Class, un regretabil sitcom de scurtă durată, despre un grup de prieteni din copilărie.

jaime king in gary unmarried

Jaime King, apoi a continuat să joace ca o mamă sexy singură în sitcomul CBS Gary Unmarried. Asteptand cu nerăbdare producţiile lui Frank Miller The Spirit şi Sin City 2, precum şi drama The Pardon, în care ea va juca ca si ucigasul condamnat Toni Jo Henry.

By FW Editor


Tag-uri: actrita, modelCategorie: Cinematografie  - ( Cinematografie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 February '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :