FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 805
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Coafura: intre fantezie si realitate

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Coafura: intre fantezie si realitate

 Q:   Intreaba despre Coafura: intre fantezie si realitate       
Coafura: intre fantezie si realitate Exista o linie subtire intre fantezie si realitate atunci cand vine vorba de coafuri si frizuri. Cu totii am vazut acele coafuri exotice prezentate de designerii vestimentali. Problema care se pune: foloseste cineva acele coafuri in viata de zi cu zi? Raspunsul este unul destul de simplu: nu. Acele coafuri sunt doar cu eticheta de prezentare si nimic mai mult. Vin ca un "accesoriu" vestimentar si au rolul de a atrage atentia si de a sublinia idea de baza a colectiei vestimentare.

Tot la limita imposibilului sunt si acele coafuri stil "manga". Animatiile realizate de japonezi au cucerit lumea. Stilul este unul inconfundabil, unic iar tot mai multi realizatori occidentali incearca sa il imite (fara prea mult succes ce e drept). Una dintre caracteristicile de baza ale unei astfel de anima tii este stilul vestimentar si coafurile cel putin ciudate. Uimitor este ca, in Japonia, acele coafuri sunt utilizate in viata de zi cu zi.

Este uimor cum fanii au reusit sa aduca personajele favorite la viata prin adoptarea acelui still unic si inconfundabil. S-a incercat acelasi lucru si in occident insa cu un rasunator esec. Acele coafuri par special create pentru a se "potrivi' unei anumite structuri a fetei si unui anumit tip de par.

Coafurile fanteziste au fost introduse si in diferite productii cinematografice. Practic nu exista limite ale imaginatiei. Regizorii si-au imaginat cele mai ciudate tipuri de frizuri pentru anii ce vor veni. Cate filme stiintifico-fantastice nu abunda cu astfel de coafuri? Cate imagini ale unui viitor posibil nu am vazut? Pe langa ideile de baza, conceptul filmului mai trebuie observat si stilul vestimentar si coafura personajelor. Ambele sunt elemente esentiale in identificarea acelui concept de "viitor".

Fantezista sau nu, coafura este parte din viata de zi cu zi. Un par neingrijit respinge in timp ce o coafura bine aleasa atrage atentia. Pentru o celebritate, coafura este esentiala, este la fel de importanta ca si stilul vestimentar sau discursul de multumire atunci cand primesc un premiu important.

Coafura este parte si din viata oamenilor simpli. Desi nu la fel de „extravaganta”, tunsoarea isi are importanta ei. Ne defineste, ne face sa ne simtim mai bine in propria piele si nu in ultimul rand, poate spune multe despre persoana respectiva.

By FW Editor


Tag-uri: coafuri, frizuri, frumuseteCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 18 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :