FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 799
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Casatorit dar indragostit de altcineva

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Casatorit dar indragostit de altcineva

 Q:   Intreaba despre Casatorit dar indragostit de altcineva       
Pare o situaţie dramaticã pentru oricare dintre noi. Mai grav este cã se poate intâmpla oricui sã aibã o relaţie serioasã şi de lungã duratã cu cineva, sã se înţeleagã bine unul cu celãlalt şi într-un final sã ajungã la cãsãtorie, iar dupã o perioadã de timp de convieţuit sã aparã pur şi simplu altcineva care sã dea peste cap toatã armonia sã te "tragã" foarte simplu într-o relaţie extraconjugalã. Problemele pentru tine şi întrebãrile pe care ţi le pui abia acum încep sã aparã. Dacã din cãsãtorie a rezultat şi un copil situaţia pare fãrã ieşire. Te întrebi care este soluţia, începi sã te simţi vinovat, te simţi strâns ca în chingi, sufocat de situaţie.
Ia-o de la capãt cu evoluţia evenimentelor. Te poţi simţi atras de o pers oanã de sex opus pe care o vezi în fiecare zi, care îţi este fie coleg de serviciu, fie prieten, fie vecin. Cu care petreci foarte mult timp în fiecare zi, care îţi este plãcutã, te face sã râzi, sã uiţi de probleme - te destinde. De aici pânã la implicaţii sexuale nu mai este mult de parcurs. Cu fiecare zi care trece te simţi mai apropiat de respectiva persoanã şi începe sã te atragã. Mulţi oameni petrec mai mult timp la serviciu, de exemplu, decât acasã cu partenerul. Întotdeauna transmitem şi primim mesaje de la cei din jur, verbale sau nu. Este totul bine când mesajele sunã aşa "Este plãcut sã lucrez cu tine" sau "Suntem pe aceeaşi lungime de undã". Problematic şi nelalocul lor sunt mesajele de genul " Mã intereseazã sã aprofundez asta în afara orelor de program" sau " Putem continua dupã într-o altã ambianţã". Este faza incipientã a unei relaţii "clandestine". De aici poţi începe sã îţi pui întrebãri despre ce vrei sã faci în continuare. Este decizia ta dacã depãşeşti linia, dacã vrei mai mult de la celãlalt decât o relaţie de prietenie sau de serviciu. Este decizia de a înşela sau a nu înşela.
Dacã e prea târziu şi deja "calci strâmb", gândeşte-te bine cine are de suferit în urma faptelor tale.
Ai acasã o soţie devotatã, o soţie trup şi suflet dedicatã ţie şi vieţii de cuplu, ai tot ce îţi doreşti lângã ea şi în viaţa de familie şi ai chiar şi un copil care nu poate înţelege prea multe şi care ar avea cel mai mult de suferit. În acest caz, renunţã fãrã sã stai pe gânduri la "cealaltã ", evitã contactul de orice naturã cu ea, schimbã-ţi chiar locul de muncã. Va fi greu, dar încearcã sã-ţi uşurezi asta punându-te în locul soţiei tale. Cum ai gândi tu? Ce reacţie ai avea dacã ea te-ar trãda?
Dacã viaţa ta de cuplu alãturi de soţia ta nu este tocmai ceea ce ţi-ai dorit sau problemele dintre voi, neînţelegerile, lipsa de atenţie pe care ţi-o acordã te-au determinat sã-ţi cauţi liniştea şi fericirea alãturi de altcineva, copilul tãu poate accepta şi înţelege ceea ce se întâmplã cu pãrinţii lui, sau nu ai copil, este totul foarte simplu. Discutã cu soţia şi împreunã decideţi dacã problemele voastre au rezolvare şi puteţi trece peste ele- o luaţi de la început sau hotãrâţi cã nu se mai poate face nimic şi de comun accord puneţi punct unei relaţii defectuoase şi care poate duce la urã între voi şi vã despãrţiţi prieteni.

Sursa Imagini : sexybeautifulwomenlingerie.blogspot.com


Tag-uri: dragoste, sex, infidelitate, cupluCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 10 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :