FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,016
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bavaria cu toate minunatiile ei

Tag-uri Populare


minerale   apa   natural   cura   boala   tratament   geografie   exotism   relief   romania   italia   spania   alimentatie   frumusete   ingrijire   sanatate   turism   luna de miere   delta dunarii   paradis   africa   belgia   ape   amstel   alpi   zeus   san pedro   peninsula iberica   provocare   niagara   cascada   polonia   germania   audi   franta   atlantic  

All Tags

Famous Forum

 

Bavaria cu toate minunatiile ei

 Q:   Intreaba despre Bavaria cu toate minunatiile ei       
Bavaria cu toate minunatiile ei Bavaria este un land fascinant, vizitat anual de milioane de turisti, fiind situat in partea de sud-est a Germaniei, intinderea acestuia fiind cam cat un sfert din suprafata Romaniei.

Ajuns aici, vei putea sa admiri una dintre cele mai dezvoltate regiuni din lume, cu un turism si o economie mai mult decat infloritoare. Aici se fabrica inegalabilele masini BMW si Audi ÅŸi produsele electronice Siemens. Mai se gasesc sediile importante ale firmelor Microsoft, Knorr-Bremse sau a marilor edituri Burda Verlag, Premiere, Kabel Deutschland.

Tot in Bavaria au trait si au creat opera mari artisti precum Wagner, Liszt sau Strauss. Atat in orasele mari, cat si in Alpi sau la tara, preturile sunt accesibile. Pretul unei camere incepe de la 15 euro.

Cu siguranta pofta de viata a bavarezilor te va cuceri, fiind foarte primitori.

Landul este ideal de vizitat in orice anotimp sau luna a anului, in special iarna cand partiile muntilor abunda de schiori si snowboard-eri. Clima este putin mai rece decat cea cu care esti obisnuit in Romainia, ei avand o media de o suta de zile pe an ce masoara o temperatura de zero grade celsius.

Munchen este capitala intregului land, o metropola in adevaratul sens al cuvantului si cea mai iubita destinatie turistica din Germania. Este un oras sofisticat, cu o activitate culturala impresionanta si nu in ultimul rand, un bastion al modei.

Nu trebuie ratate Frauenkirche (Catedrala Doamnei Noastre), Englischer Garden, muzeele de arta sau Palatul Nymphenburg.

In Munchen are loc faimosul Oktoberfest, cel mai mare festival de bere din lume.
Mai trebuie vizitat castelul din Nurnberg, orasul Bayreuth unde a trait Wagner, catedrala din Passau unde se afla cea mai mare orga din lume.

Peste tot vei simti o preocupare a oamenilor pentru cultura si religie, densitatea evenimentelor culturale fiind coplesitoare.

Bucataria bavareza e vestita in intreaga lume si , spre deoasebire de alte landuri germane, aici e cea mai apropiata bucatarie, ca stil, de cea din tarile latine. Multe mancaruri sunt influentate de arta gastronomica italiana si franceza. Berea este la ea acasa, iar vinurile sunt deosebite.
Sursa Imaginii - zonaviaggi.it


Tag-uri: bmw, siemens, germania, audiCategorie: Turism  - ( Turism - Archiva)

Data Adaugarii: 18 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :