FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 379
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre World of Warcraft, intre servere originale si servere pirat

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

World of Warcraft, intre servere originale si servere pirat

 Q:   Intreaba despre World of Warcraft, intre servere originale si servere pirat       
World of Warcraft, intre servere originale si servere pirat Fenomenul World of Warcraft nu mai este un mister pentru nimeni. De cand a aparut, jocul a facut furori si a atras peste 11 milioane de jucatori activi. Pe langa acesti 11 milioane de platitori, mai trebuie sa luam in considerare si uriasa industrie de carti de joc bazate pe lumea World of Warcraft, figurine, replici miniaturale ale eroilor din joc, benzi desenate, carti si in curand, chiar si o productie cinematografica. In mod clar, World of Warcraft a depasit stadiul de joc video si a devenit o adevarata industrie de produs bani.

Pe langa castigurile uriase inregistrate de firma producatoare, Blizzard, mai exista si o adevarata piata „subterana” ce traieste de pe urma acestui joc. Poate cea mai cunoscuta „industrie pirat” se afla in China unde zeci de mii de chinezi isi petr ec cate 16-18 ore in fata calculatorului, in World of Warcraft strangand sume imense de "gold", moneda folosita in lumea virtuala a WoW. Acest „gold” este apoi vandut celorlati jucatori in schimbul unor sume motice. Urmatoarea „piata neagra” se afla in India si in tarile Arabe insa nivelul tranzactiilor este mult mai mic. Anul trecu s-a estimat ca doar in China au fost tranzactionate sume de ordinul miliardelor de dolari. Va puteti imagina amploarea acestui fenomen comparand nivelul tranzactiilor cu nivelul exporturilor si importurilor realizate de Romania.

Pe langa aceasta piata, mai exista un fenomen: serverele "pirat" sau acele servere independente ce gazduiesc World of Warcraft. Majoritatea sunt servere foarte mici si nu se pot compara cu serverele originale intretinute de Blizzard. Exista o adevarata lista cu avantaje si dezavantaje in folosirea acestor servere. Sa vedem cateva dintre acestea:

Avantaje:

- nu trebuie sa platiti taxa lunara (aproximativ 70 ron)
- nu este nevoie sa cumparati jocul (aproximativ 200 ron)
- puteti alege intre numeroase tipuri de servere: unele ofera experienta dubla, altele acces rapid la nivele superioare iar altele o economie ce permite strangerea unei cantitati uriase de „gold” in doar cateva ore de joc. Desigur, exista si servere ce „imita” in intregime un server original.
- posibilitatea de a experimenta cele mai dificile zone din joc intr-un timp relativ scurt

Dezavantaje:

- comunitate mult mai mica: in timp ce un server Blizzard poate suporta peste 100.000 de jucatori, un server pirat se limiteaza la 1000 pana la 5000 de jucatori
- deconectari frecvente: dimensiunea jocului duce la deconectari si erori frecvente
- resetari frecvente: datorita erorilor si a instabilitati, majoritatea serverelor pirat se reseteaza foarte des. Aceste resetari duc la pierderea „salvarilor”. Astfel, riscati sa pierdeti ore sau chiar zile de joc.
- incertitudine: serverele pirat apar si dispar de pe o zi pe alta. Nu exista nici o certitudine ca un utilizator se poate conecta la acelasi server timp de cateva luni sau ani.

By FW Editor


Tag-uri: jocuri, online, piraterieCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 20 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :