FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 924
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Taurul si compatibilitatea cu celelalte zodii

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Taurul si compatibilitatea cu celelalte zodii

 Q:   Intreaba despre Taurul si compatibilitatea cu celelalte zodii       
Compatibilitatea si incompatibilitatea zodiei

Zodia Taur are o puternica amprenta a sexului este indreptat spre dorinte carnale. de aici deseori este impins la exces. Tendintele de autoindulgenta pentru excese sexuale, care sunt comparate cu excesele de aproape orice fel ale Taurului. Sunt supusi instinctelor animalice, nu sunt in cautarea idealului. Au o inima buna, sunt corecti, usor de satisfacut si rabdatori. Au conceptii conservatoare. Sunt fericiti daca au papuci de casa si masa indestulata. daca au indicatii agresive ale zilei de nastere aceste virtuti pot fi oarecum daramate.

Sunt foarte incapatinati, dar nici o alta zodie decat ei nu pot fi atat de usor de condusi de afectiune Ei sunt demonstrativi, dar au tendinte adinci, puternice si au tendinte de a fi posesivi. de obic ei, Taurul joaca un rol important in casatoriile lor, deoarece Taurul este semnul banului in zodiac. Este adevarat ca nu este necesar ca sa considere prezenta banului in casnicie poate da nastere la situatii critice. o alta calitate a lor este insusirea naturala de a alina si calma, care fac dintrinsul bun partener pentru persoanele cu un sistem nervos foarte agitat. Tauri au eminamente o fire practica.

Limitarile pe care aceasta conceptie practica despre viata le impune sunt contrare firii lor pasionale si fireste aceasta se va observa. Ei sunt mai mult calculati decat impulsivi, iar cand si-au facut selectia finala si au rezolvat o problema la sfirsitul unui lung drum, sunt fermi in decizia luata. Sunt firi dominative, cu un fel de a fi incapatinat si cu ideea ca ceea ce spune, aceasta trebuie sa si faca.

Odata ce si-au format o idee, nu-i urneste nici o putere pana nu-si duc ideile la bun sfirsit. Sunt conservatori in obiceiuri si maniere. in ciuda caracterului lor ei promit mai mult decat pot da. Uneori fac promisiuni si fara sa aiba macar intentia reala de a indeplini. De obicei aceasta manie ii face nepopulari fiindca oamenii sunt foarte stinjeniti.

Taur si BERBEC

Desi Berbecul este supusul unei zodii care indica nerabdarea, energie si tendinta de dominare, Taurul care se misca mai greoi, va gasi viteza de activitate a Berbecului putin cam aprinsa, insa aceasta senzatie poate stimula sa-i faca curte, deoarece Taurul este o zodie care da o mare emotionalitate supusilor, macar ca el este foarte incapatinat cand i se ordona ceva. Taurul, stapinit de Venus, zeita dragostei, de abicei va arata Berbecului, stapinit de Marte, greselile din comportare atunci cand ei au acelasi nivel.

Taur si TAUR

Se pare ca este o combinatie compatibila numai din punct de vedere fizic. S-ar putea sa fie nemultumiri pe plan mental datorita tendintelor de gelozie si incapatinare pana cand unul din ei izbucneste si senzatiile curg. Se pot ivi serioase dificultati in calea fericirii conjugale. Un punct in favoarea lor este acela ca amandoi inteleg micile lipsuri ale celuilalt si daca exista o mare dragoste, ei vor uita cu usurinta in intimitatea dragostei.

Taur si GEMENI

Personalitatea Gemenilor se poate dovedi destul de agitata pentru felul de a fi al Taurului. Din punct de vedere emotional aceste doua medii sunt diferite. Firea Mercurului din Gemeni in probleme intime nu se potriveste bine cu felul sau firea lui Venus. Gemenii iubesc varietatea gindirii si se incinta de orice fel de preocupare intelectuala, pe cand Taurul, interesat mai mult de bucuriile materiale ale vietii. Marea forta sexuala a Taurul s-ar putea sa covarseasca firea docila a Gemenilor.

Taur si RAC

De obicei acestea fac o buna combinatie. Racului ii place un camin bun si multa perfectiune. Aceasta este si ceea ce fiecare Taur asteapta sa gaseasca cand isi iau responsabilitatea unei casnicii. Din punct de vedere emotional nu exista nimic care ar putea impiedica perspectiva unei vieti fericite intre acesti doi parteneri. De un lucru trebuie sa aiba grija Taurul si anume de excesiva sensibilitate a racului care se va strange in cochilia lui daca este nefericit.

Taur si LEU

Venus si Soarele fac o buna combinatie mai ales atunci cand fiecare dintre ei are intelegere pentru cusururile celeilalt partener din viata. Amandoi au farmec si excelente calitati fizice. Marinimia Leului este exact ce trebuie placerii Taurul pentru lucrurile bune dir viata. Daca Taurul isi retine tendintele de gelozie si da Leului o mica posibilitate sa se etaleze, totul este frumos si va merge bine in aceasta unire.

Taur si FECIOARA

Taurul ar trebui sa evite atractia exercitata de Fecioara, daca o dragoste fulger se afirma, este necesar sa fie evitata. in mod sigur, Taurul nu va voi sa mearga pe calea lui proprie. Taurului nu-i place criticismul, arma ascutita a Fecioarei. in afara de cazul cand Taurul doreste sa nu aiba o stare necajita ( pisalogit la cap) va fi mai bine sa se gandeasca de 2 ori inainte de a-si lua pe cap un partener Fecioare

Taur si Balanta

Aceasta este o combinatie de Venus cu Venus. S-ar dovedi compatibila cu exceptia unor influente negative datorate altor conjunctii astrale. La ei exista multe probleme comune si zeita iubirii va continua sa straluceasca pana cand unul va merge alaturi de drum si atunci zboara dragostea (daca nu va inchide ochii cel ce ofteaza). Aceasta combinatie este in general buna.

Taur si SCORPIONUL

Aceasta combinatie tine de o mutuala admiratie in societate. Puternica solicitare sexuala din amindoua aceste zodii va gasi multe lucruri comune pentru ei. La ei gelozia se observa ca pluteste pe la usa. Taurul trebuie sa fie atent ca sa mentina increderea partenerulu: sau Scorpionn si caminul se destrama pe neasteptate. Vai de cel ce sta in zodia Scorpionnului Muscatura lui va fi mortala.

Taur si SAGETATOR

Posesivul Taur poate gasi dificil sa lupte cu dragostea de libertate a Sagetatorului care este franc si generos si aceasta caracteristica data de Jupiter se poate ciocni de gelozia Taurului. Sagetatorul care se casatoreste cu un Taur va gasi ca este prea mult de argumentat si discutat sa schimbe pe nepasatorul Taur si va renunta si va gasi ceva pe laturi.


Taur si CAPRICORN

Existand o mutuala intelegere a unuia pentru ciudateniile celuilalt se poate realiza o casatorie buna. Venus se potriveste bine cu Saturn din punct de vedere emotional. Amandoi simt nevoia unei incurajari chiar flatare, insa Taurul este cel care trebuie sa ia initiativa in aceasta directie. Deoarece Capricornul poate sa para un pic cam rece si distant la inceput, caldele raze ale lui Venus curand vor topi exteriorul prevazator si caracteristic al oricarui capricorn.

Taur si VARSATOR

Aceasta combinatie matrimoniala ajunge la mari dificultati. Imprevizibilul Varsator se dovedeste prea mult pentru linistita fire a Taurului. in acest sens abiceiurile conservatoare ale Taurului curind vor calca pe nervii Varasatorului. si furtuna este gata. Desi amindoi iubesc huzurul si confortul, parerile asupra felului de a obtine aceasta sunt in mare masura divergente.Un alt izvor de iritatie pentru partenerul indragostit Taur este refuzul Varsatorului de a-si impartasi secretele.

Taur si PESTII

De obicei aceasta combinatie este foarte fericita sentimental. Pestele va gasi o mare tihna in intelegerea Taurului. Neptun, stapinul Pestilor, este in buna intelegere cu Venus, stapina Taurului. Pestii sint impresionabili, romantici, imaginativi si flexibili, deci exact ceea ce cauta Taurul. Amandoi au multe lucruri comune din punct de vedere artistic, ceea ce ii va ajuta sa-si combine inclinatiile.


Persoane importante- Astaire, Cooper, Elisabeta II, Marconi, Shakespeare , O.Welles, Trumman


Tag-uri: horoscop, zodie, venusCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :