FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,068
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Semnele tacerii intr-o relatie

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Semnele tacerii intr-o relatie

 Q:   Intreaba despre Semnele tacerii intr-o relatie       
De cele mai multe ori o persoană tăcută îşi creează în jurul său o aură de mister. Ne face să ne dorim să săpăm cât mai adânc pentru a vedea ce se ascunde în spatele acelei aure. Însă nu întotdeauna tăcerea este misterioasă. Din contră. Ea poate să fie distrugătoare pentru o relaţie de cuplu. A tăcea, retrăgându-te în tine, a refuza să vorbeşti despre ceva, ascunzându-te în spatele unei cortine de durere, atitudinea aceasta are un efect mai puternic în blocarea comunicării decât oricare alt mesaj ucigaş. Se spune că adulterul îşi are miile lui de victime, dar tăcerea îşi are zecile ei de mii.

Tăcerea este un mod de a ne exprima pe cât se poate de profund. Cei care recurg la tăcere - indiferent că este vorba despre un bărbat sau despre o fe meie - consideră că, în general tăcerea reprezintă un mijloc de siguranţă. Ei cred că, dacă îşi ascund gândurile şi sentimentele, ceilalţi nu-i vor putea ataca sau discredita. Dar retragerea şi indiferenţa transmit un mesaj esenţial în legătură cu implicarea în relaţie. In consecinţă, această persoană spune, fără cuvinte: „Nu sunt deloc obligat să mă implic în această relaţie". Cu toate acestea, orice persoană căsătorită are, în virtutea angajamentului căsătoriei, obligaţia de a se implica. Căsnicia presupune implicare, nu separare şi indiferenţă. Tăcerea este semnul cel mai sigur ca in intimitatea cuplului ceva nu funcţionează. Si, mai devreme ori mai târziu, perturbarea, indiferent de natura ei (afecţiuni psihosomatice, infidelitate, divorţ, impotenta, frigiditate), îşi va face simţită prezenta.

Muţenia noastră într-o relaţie poate însemna multe: iritare, dispreţ, ignoranţă, ruşine, frica de dispreţ sau de respingere în cazul în care facem o dezvăluire persoanei iubite, frica de a nu ne descoperită o plăcere sau bucurie interzisă. Tăcerea mai este folosită ca o armă sau ca un mijloc de manipulare. Atât bărbaţii, cât şi femeile, folosesc tratamentul tăcerii, dar, de obicei, fac acest lucru în moduri diferite. Un bărbat tace atunci când înăuntrul lui clocotesc emoţii puternice, precum mânia sau teama. în general, o femeie foloseşte tăcerea pentru a se răzbuna.

Femeile trebuie să fie conştiente de faptul că bărbaţii comunică mult mai greu decât ele, întâmpinând felurite greutăţi şi în transmiterea sentimentelor. Mesajele verbale şi cele non-verbale ale unui bărbat neagă realitatea exprimată de cuvintele lui. Când este pus faţă în faţă cu această contradicţie, el adoptă tehnica „nevinovatului", „făcând pe nebunul" şi susţinând că nu-i nimic în neregulă cu el, ci totul este în capul soţiei sale. Ea exagerează, făcând din ţânţar, armăsar. Astfel de negări ale realităţii nu conduc nicăieri si sfârşesc întotdeauna în situaţii fără ieşire.

Sursa Imaginii - signs-of-a-cheater.com/


Tag-uri: comunicare, relatieCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 13 February '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :