FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 391
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ratatouille

Tag-uri Populare


filme   hollywood   celebritate   film   actrita   cinematografie   serial   comedii   iarna   salma hayek   comedii romantice   a beautiful mind   tim kring   ubisoft   marlon brando   al pacino   francis ford coppola   animatie   pixar   2001   jim carrey   sarbatori   biografie   mozart   salieri   drama   denise di novi   nicholas sparks   roman   gospodarie   casa   depanare   scule   walt disney   mos craciun   keanu reeves  

All Tags

Famous Forum

 

Ratatouille

 Q:   Intreaba despre Ratatouille       
Contrar aparentelor , Rataouille nu este numele eroului principal, ci un fel de mancare compus din rosii, ceapa, usturoi si atle ingrediente.Eroul filmului se regaseste in persoana lui Remy, un sobolan ce se uita cu nemultumire si scarba la semenii lui care scormonesc prin gunoaie si inghit tot felul de porcarii, si care, prefera mancarurile fine, in locul resturilor de la containere.

Sobolanul nostru are un dar speial, de a ghicii aproape orice aliment dupa miros si ambitia de a deveni un bucatar faimos.

Intr-o zi, Remy este separat de clanul de rozatoare din care face parte, iar soarta il duce la Paris, in imediata vecinatate a unui restaurant faimos: Gasteau’s, care, printr-o coincidenta stranie este destinatia visurilor sale.

Entuziasmat, Remy trebuie sa gaseasca o solut ie pentru a-si putea indeplinii visul, indemnat de sfaturile unui inger obez- marele bucatar Gasteau in persoana si il descopera pe neindemanaticul Alfredo Languini, cel care, vrand, nevrand ofera o mana de ajutor in bucataria restaurantului.

Remy invata sa ii controleze miscarile lui Alfredo, tragandu-l de par, intocmai cum ar manui un cal cu ajutorul hamului, miscarile ajutandu-l sa gateasca tot felul de delicatese culinare prin bucatarie. Astfel ca Languini devine faimos, pentru mancarurile sale fara cusur, fapt ce atrage atentia arogantului critic de arta Ego, care ii intinde o provocare.

Chiar daca „Rataouille” nu se ridica la inaltimea unor creatii similare ale studiourilor de animatie Pixar, cum ar fi „Finding Nemo” si „The Incredibles” , filmul demonstreaza talentul exceptional al animatorilor care i-au dat viata.

Inovatia si creativitatea sunt mandria celor de la studiourile Pixar, iar atentia cu, care trateaza orice noua creatie s pasiunea pe care o depun in fiecare pixel ramane de neegalat!

„Rataouille” nu face exceptie de la regula nescrisa a studiourilor Pixar, dovedindu-se un film cu totul special, a carui premiza extrem de ciudata a prins surprinzator de bine la public, indiferent de varsta. Aceste fiind spuse, nu-mi ramane decat sa va sfatuiesc sa il vizionati, intrucat e rezultatul bun al unei munc istovitoare…

Fugiti si va amuzati!


Tag-uri: film, animatie, pixarCategorie: Cinematografie  - ( Cinematografie - Archiva)

Data Adaugarii: 12 July '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :