FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 678
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Mirajul Las Vegas-ului

Tag-uri Populare


minerale   apa   natural   cura   boala   tratament   geografie   exotism   relief   romania   italia   spania   alimentatie   frumusete   ingrijire   sanatate   turism   luna de miere   delta dunarii   paradis   africa   belgia   ape   amstel   alpi   zeus   san pedro   peninsula iberica   provocare   niagara   cascada   polonia   germania   audi   franta   atlantic  

All Tags

Famous Forum

 

Mirajul Las Vegas-ului

 Q:   Intreaba despre Mirajul Las Vegas-ului       
Mirajul Las Vegas-ului Las Vegas este un oras-butaforie care se reinventeaza in fiecare noapte. Se mascheaza si se demascheaza continuu, ceea ce face parte din farmecul lui.

Este orasul cel mai faimos si mai vizitat din statul Nevada, Statele Unite ale Americii.

Intalnirea cu Las-Vegasul este pe cat de incitanta, pe atat de seducatoare. Localizat in desertul Nevada, pe Coasta de Vest a Statelor Unite, are ca principale puncte de atractie cazinourile, replici ale unor efigii celebre din New York, Egiptul Antic, Venetia si Paris.

Acestea mai sunt de asemenea si altare unde se celebreaza casatorii la minut.

Toate acestea fac din Las Vegas cel mai nebun oras al Americii si poate si al intregii lumi. De aceea mai este si supranumit „The Entertainment Capital of the World”.

Acesta este un urias parc de distractii pentru adulti. Considerata o a saptea minune a lumii artificiale, metropola este la fel de luminata noptea cat si ziua, atragand in fiecare an peste 37 de milioane de turisti.

Cazarea la un hotel de aici incepe de la 25 de dolari si urca pana la 3.000 de dolari pe noapte. Insa, avand in vedere sumele care sunt lasate pe mesele din cazinouri, 3.000 reprezinta o suma mult prea mica.

„Frontier” reprezinta unul dintre primele hoteluri si cazinouri ridicate in Vegas. Printre clientii care s-au numarat in listele hotelului s-au numarat Ronald Reagn si Elvis Presley. Regele muzicii si-a lansat aici cariera printr-un mare concert in 1956.

In Las Vegas, spectacolele si concertele sunt la superlativ. Celine Dion canta la Caesars Palace, Tom Johnes la MGM Grand, Barry Manilow in Las Vegas Hilton, iar David Copperfield face magie la MGM Grand.

In aceasta oaza electrica din desertul Nevada s-au casatorit o sumedenie de vedete: Paul Newman si Joanne Woodward, Jon Bon Jovi si Juanita Hurley, dar mai ales Elvis Presley si Priscila.

Aici sunt deja faimoase cuvintele lui Steve Wynn, cel care a construit Belagio si Mirage:”Singurul mod de a face bani intr-un cazinou este sa detii unul!”.

In Las Vegas, 85% din turisti joaca si pierd in medie 665 de dolari de persoana.


Tag-uri: nevada, cazino,Categorie: Turism  - ( Turism - Archiva)

Data Adaugarii: 18 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :