FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 403
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Have You Really Loved a Women

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Have You Really Loved a Women

 Q:   Intreaba despre Have You Really Loved a Women       
Adolescentii iubesc muzica. Totodata, adora sa isi spuna te iubesc, uitand ce inseamna in fapt iubirea, iar intre privirile lor inceteaza sa existe magica emotie tarzie a toamnei (in cazul de fata) . Fetele au incetat sa primeasca flori, sau sa-si doreasca macar asta; baietii au crezut in ultimii ani in maturizarea fortata de greutati, uitand ca aceasta este defapt o importanta caracteristica a fiintei.
Iubirea presupune maturitate, este un complex ideologic, dar si sentimental, abil consumator de energie si resurse. Presupune mai mult decat un simplu "te iubesc", sau un sarut aruncat in graba, intr-o intalnire intamplatoare. Definitia iubirii e complexa si depinde de fiecare dintre noi; eu unul, o consider ca, acel sentiment care te face sa o iei (deh, sunt baiat...) de mijlocul trupulu i ei atat de placut, si sa o strangi in brate pentru a-i simti corpul, fara a te gandi sa o dezbraci...doar sa o ai in bratele tale.
E acelas sentiment care te face sa o impingi in peretele racoros si umed iarna, atras de sarutul ei, intr-o absurda intalnire intamplatoare pe trotuarul inghetat, pentru ca apoi, sa iti ceri scuze,prin rotatia la 180° a corpurilor, si atingerea usoara a umerilor ei, continuata cu o usoara coborare.
Tot iubirea, s-ar spune, e sentimentul care te face sa o saruti in vis, in acelas fel (pasional adica... metode diverse) sau inainte de a adormi, prin fiecare zambet. Utopic s-ar spune...doar ca, iubirea e pana la urma sentimentul utopic! E usor sa faci orice, sa dezvolti fiecare idee inceputa in postarea asta, sa o surprinzi zambind, sa te apropii nerabdator de ea, sa o tragi mai aproape in club, fara sa auzi altceva in afara de bataile lipsite de ritm si emotive ale inimii ei... inchei, brusc, fara finalul gandit...doar-doar va treziti!
One last question: Have you ever really loved a woman ? ... Have you ever really loved...?

Autor: Vancea Catalin


Tag-uri: dragoste, muzica, pasiuneCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 07 December '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :