FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 578
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Femeile Taur

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Femeile Taur

 Q:   Intreaba despre Femeile Taur       
Sunt cele mai dependente femei din tot zodiacul. Rareori ele recurg la divort, mai bine rabda orice privatiune si tortura si le pare rau sa se desparta. Ea este in mod natural adaptata la viata casnica, este o perfecta gospodina, o mama devotata si o sotie iubitoare.

Este dominatoare intr-un fel destul de linistit; se pare ca este calma, rezervata si prietenoasa, foarte geloasa, dar nu pe fata si ravneste la lucruri materiale foarte importante in viata. Sotiile taur, de obicei, nu pun intrebari asupra devotamentului sotului, fiindca si ele rareori se abat de la drumul drept.

Este total absorbita de camin si familie. Ea isi vegheaza cu atentie familia cand in mod ocazional este nevoie de ajutorul ei. Bunatatea femeii Taur este trasatura determinanta care-1 impinge pe sot (daca este capabil) sa-i indeplineasca cerintele.

Ea isi ascunde firea ei hotarata prin asa-zisa dependenta. Devotamentul acestor femei se evidentiaza cand au un sot cu situatie importanta in lumea afacerilor si poate avea mijloace ca sa aiba casa mare in care sa-si poata manifesta talentele. Tipurile pozitive au o influenta planetara buna si un fel de determinare bine intentionat.

Cele negative sunt insa patimase si marginite. Trasatura caracteristica compensatoare a acestor femei greu de suportat este intelegerea si simpatia manifestata fata de cei pe care-i iubesc.


Tag-uri: horoscop, zodie, venusCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :