FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 699
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Destinatia : Tahiti

Tag-uri Populare


minerale   apa   natural   cura   boala   tratament   geografie   exotism   relief   romania   italia   spania   alimentatie   frumusete   ingrijire   sanatate   turism   luna de miere   delta dunarii   paradis   africa   belgia   ape   amstel   alpi   zeus   san pedro   peninsula iberica   provocare   niagara   cascada   polonia   germania   audi   franta   atlantic  

All Tags

Famous Forum

 

Destinatia : Tahiti

 Q:   Intreaba despre Destinatia : Tahiti       
Destinatia : Tahiti Tahiti este una dintre destinaţiile de vis alese de către tinerii însurăţei pentru luna lor de miere. Însă nu numai această categorie de persoane alege ca destinaţie Tahiti. Insula este vizitată anual de milioane de turişti din toate colţurile lumii, de toate vârstele,dar nu şi din toate păturile sociale.

Este locul perfect care îţi aduce în faţa ochilor paradisul pe pământ şi localnicii calzi şi primitori, dispuşi în orice moment să te facă să te simţi ca la tine acasă. Iubirea acestor faţă de insulă este demonstrată şi prezentă în flori, în dansurile şi cântecele tradiţionale.

Tahiti este cea mai mare insulă din Polinezia franceză şi este formată di n 110 insule grupate în cinci arhipelaguri mari.

Nu este tocmai cea mai ieftină destinaţie din lume, însă merită toţi banii.

Nici drumul nu este deloc scurt, de la Bucureşti şi până în capitală, Papeete, făcând 22 de ore cu avionul. Biletul de avion costă în jur de 1.500 de euro şi ai nevoie de viză pentru Statele Unite ale Americii.

Vei fi impresionat indiferent de insula în care stai: Tahiti, Bora Bora, Hiva, Oa, Rangirosa, Fatu Hiva sau Rapa. Oriunde te vor aştepta hoteluri sau bungalouri ce au preţuri cuprinse între 30-40 de euro pe noapte.

Tahitienii au un mare respect pentru tradiţiile lor şi sunt foarte pricepuţi la ţesături, sculpturi în lemn şi vase de ceramică. Toate acestea se pot găsi în buticuri de unde se pot achiziţiona la preţuri rezonabile.

Arhipelagul conţine unele dintre cele mai frumoase bijuterii din lume: perlele negre. Poţi chiar să vizitezi o astfel de fermă de perle în Manihi, Rangiroa sau Tihehau de unde poţi chiar să achiziţionezi aceste minuni ale naturii, ale căror culori şi fineţe sunt deosebite.

Trebuie neapărat să încerci mâncarea tradiţională, o combinaţie unică a bucătăriei franceze cu cea polineză. Ea este gătită după metode vechi, specifice sudului Pacificului, în cuptoare de pământ şi pietre. Regăseşti aici un amestec al bucătăriei franceze şi polineze care are influenţe indiene şi chineze. Preţurile unei astfel de mese se încadrează în jurul a 8 euro.

Îndrăgostiţii îşi pot face jurăminte de iubire în cadrul unei ceremonii în care mirele este dus pe malul mării cu o canoe, iar mireasa pe un tron din trestie.

Preoţii haitieni prezenţi căsătoresc mirii, dându-le nume haitiene, în timp ce muzica şi dansatorii însoţesc ceremonia.
Sursa Imaginii : germain.canalblog.com

Destinatia : Tahiti Link-uri Externe :

Keep Dreaming and You Will Manage It (English)


Tag-uri: paradis, nunta, luna de miere, traditii, arhipelag, bora bora



Categorie: Turism  - ( Turism - Archiva)

Data Adaugarii: 16 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :