FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 451
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Julie Henderson

Tag-uri Populare


moda   stil   vedete   creatori   eleganta   casa de moda   designer   lux   pret a porter   jeans   blugi   creatie   model   franta   haute cuture   pantofi   levi strauss   colectie   armani   lenjerie intima   accesoriu   trend   dior   alber elbaz   1889   jeanne lanvin   jacques lenoir   practic   bijuterie   prada   guci   cristobal balenciaga   nicholas ghesquiere   gaby aghion   1952   madamme celine vipiana  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Julie Henderson

 Q:   Intreaba despre Despre Julie Henderson       
Născuta în Houston, Texas, Julie Henderson era perfect constienta de efectul pe care il are frumusetea ei asupra celorlalti, de cand era mica. Felul lui Julie Henderson de a arata ii determina pe alţii să oprească şi să o privească, lucru care prevestea faptul că viitorul ei urma să fie în lumea modeling-ului.

Julie Henderson a fost descoperit când ea a avea 13 ani, la Şcoala Barbizon de modelare. Anunţurile locale si reclame au urmat descoperirii ei, şi in timp, pe cand ea a implinit 16 ani, a semnat cu New York Model Management.

Nu a durat mult timp dupa ce s-a muta la New York, si ea a început să apară în paginile revistelor de mare anvergură, precum Elle Girl si Teen Vogue. În 2002, stima lui Julie Henderson în cadrul industriei a crescut foarte mult atunc i când ea a fost numita "modelul anului de sex feminin", la Modeling Association of America International Convention. Julie Henderson a aparut ulterior in gig-uri peste tot în lume şi a început să faci munca de imprimare pentru reviste de renume, cum ar fi Harper's Bazaar.

Apariţie lui Julie Henderson în 2007 in Sports Illustrated varianta de costume de baie - alături de Panic! At the Disco şi modelul Jessica Alba – a cimentat locul ei ca fiind unul dintre cele mai fierbinţi şi cele mai uşor de recunoscut modele ale generatiei sale. Nu este de mirare ea a aparut din nou in celebra revista, în februarie 2008.

Ea a fost acolo din nou în anul următor, si Julie Henderson a fost prezentata în Sports Illustrated varianta de costume de baie, în februarie 2009.


Tag-uri: model, costume de baie


- Coafura si machiajul anilor '60 (65 visits)

- Stilul vestimentar boem (35 visits)

- Casa de moda Lanvin (28 visits)

- Gentile Louis Vuitton (26 visits)

- Sandalele (26 visits)

- Verighetele vedetelor (25 visits)

- Istoria Blugilor (23 visits)

- Machiajul anilor '30 (21 visits)

- Casa de moda Chloe (21 visits)

- Casa de moda Balenciaga (21 visits)

- Despre Giorgio Armani (19 visits)

- Trenciul (18 visits)

- Marchesa (16 visits)

- Anii '60 in lumea modei (15 visits)

- Geanta Hermes (14 visits)


Categorie: Moda  - ( Moda - Archiva)

Data Adaugarii: 25 February '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :