FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 617
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Julie Delpy

Tag-uri Populare


filme   hollywood   celebritate   film   actrita   cinematografie   serial   comedii   iarna   salma hayek   comedii romantice   a beautiful mind   tim kring   ubisoft   marlon brando   al pacino   francis ford coppola   animatie   pixar   2001   jim carrey   sarbatori   biografie   mozart   salieri   drama   denise di novi   nicholas sparks   roman   gospodarie   casa   depanare   scule   walt disney   mos craciun   keanu reeves  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Julie Delpy

 Q:   Intreaba despre Despre Julie Delpy       
Julie Delpy s-a născut pe 21 Decembrie 1969, la Paris, Franţa. Ambii părinţi a lui Julie si-au desfasurat activitatea acestora în filme şi piese de teatru, aşa că nu a venit ca o surpriză faptul că Julie s-a axat pe actorie, practic, înainte ca ea ar putea merge. A făcut debutul la vârsta de de 5 ani, prima apariţie a lui Julie a venit în 1978, cu un rol mic alături de părinţii ei în drama cu războaie civile în Franţa.

Julie a urmat cu o serie de roluri în şi filmele de lung metraj, inclusiv in 1985 in Detective şi in 1986 in drama Bad Blood. Un an mai târziu, Julie - pentru prima dată în cariera ei - a preluat rolul de lider într-o epopee istorică numită Beatrice şi urmat cu nominalizare la Oscar, drama celui de al doilea război mondial Europa E uropa. Ea, ulterior, a decis să se mute la New York pentru a continua educaţia ei cinematografică.

Odată ajunsa în Big Apple, Julie s-a inscris la prestigioas University's Tisch School of the Arts (absolventi notabili ca ca Anne Hathaway, Woody Allen şi Adam Sandler), în cazul în care ea a început să ia cursuri în toate aspectele legate de realizarea de filme şi a fost implicata în cele din urmă în producţii de peste 30 de filme de scurt metraj. Julie a continuat să-şi asume roluri în timpul ei la NYU, deşi performanţa ei nu a venit până cand Regizorul Krzysztof Kieslowski nu a selectat-o ca personaj central în Three Colors.

Julie, a făcut debutul la Hollywood cu Charlie Sheen, Kiefer Sutherland şi Chris O'Donnell, în 1993, The Three Musketeers, a făcut un impact extraordinar asupra publicului american cu rolul ei în 1995 "Before Sunrise.. Deşi nu o lovitura de box-office, Before Sunrise a devenit rapid un hit în rândul artistilor, şi nu a fost cu mult înainte ca Julie se pomeni inundată de oferte cu profil mare.

Dar, mai degrabă decât să ia o serie de roluri în principalele filme de la Hollywood, Julie a continuat să lucreze în domeniul de scena independentă. Ea a aparut in filme obscure, cum ar fi Ghost Planet, 1997, La 1998, L.A. Without a Map (alături de Vinessa Shaw şi de Lisa Edelstein), şi 1999, But I’m a Cheerleader, care, de asemenea i-a avut in distributie pe Michelle Williams şi Kip Pardue. Popularitatea lui Julie printre artisti a fost solidificata cu decizia ei de a deveni un regizor ea însăşi, iar în 2002 ea a făcut facilitate de debut, cu o comedie numit aLooking for Jimmy cu Emily Wagner. Deşi filmul încă nu a primit nici un fel de distribuţie legitima, Julie a realizat un al doilea film 2 Days in Paris.

Cariera lui Julie in actorie, între timp, a fost la fel de agitată, şi profilul ei a crescut considerabil în 2001, cu un arc de şapte episoade pe ER NBC. Julie atras atentia unui public complet nou şi se pomeni cu un fel de faima cautata încă de la începutul carierei sale. Aceasta se intoarce pe teritoriul ei de succes artistice urmat în 2005, cand Julie - împreună cu regizorul Richard Linklater şi Ethan Hawke – a reluat rolul ei ca Celine în aclamatul şi premiatul Before Sunset - o continuare , desigur,a Before Sunrise.

Julie a aparut, de asemenea, în Broken Flowers din 2005 alaturi de Bill Murray, Sharon Stone, si Chloe Sevigny şi in 2006 cu Richard in Gere The Hoax.

By FW Editor


Tag-uri: actrita, cantareata, compozitoareCategorie: Cinematografie  - ( Cinematografie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 February '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :