FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 606
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Julie Bowen

Tag-uri Populare


filme   hollywood   celebritate   film   actrita   cinematografie   serial   comedii   iarna   salma hayek   comedii romantice   a beautiful mind   tim kring   ubisoft   marlon brando   al pacino   francis ford coppola   animatie   pixar   2001   jim carrey   sarbatori   biografie   mozart   salieri   drama   denise di novi   nicholas sparks   roman   gospodarie   casa   depanare   scule   walt disney   mos craciun   keanu reeves  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Julie Bowen

 Q:   Intreaba despre Despre Julie Bowen       
Julie Bowen Luetkemeyer s-a nascut in Baltimore, Maryland, pe 3 Martie 1970. Cea de a doua dintre cele trei fiice, ea a avut iniţial visele de a deveni un artist, în timp ce sora ei mai mare, Molly devenit o actrita. Exceland in liceu, Bowen si-a hrănit dragostea ei de fata artă urmand cursurile de Italian Renaissance la Universitatea Brown. Cu toate că ea a fost şef de teatru in liceu, arta era ceea ce reprezentau interesele ei.

Bowen si-a petrecut ani ei de juniorat in Florenţa, Italia, unde a invatat italiană şi cum sa se confruntă cu viaţa peste hotare. La intoarcerea in Statele Unite, ea a jucat în filmul independent Five Spot Jewel înainte de absolvire. Rolul a fost suficient de semnificativ pentru ca un agent sa o observe, dar si pentru o perspectiva de a urma o ca riera cu drepturi depline in actorie. Asa ca Bowen s-a mutat la New York.

În Big Apple, ea a petrecut trei ani de examinare şi de participarea la festivaluri Shakespeare. Ea a fost în măsură să obtina ceva roluri in mai multe reclame şi a obtinut primul ei rol solid in drama Loving. Încetul cu incetul, Bowen a câştigat roluri mai mari si a fost prezentata într-un film studentesc regizat de Edward Burns (care a continuat să facă filme ca The Brothers McMullen si Sidewalks of New York).

Dupa ce a facut tot ceea ce a putut pentru a se pregati de progresul in actorie, Bowen s-a mutat la Los Angeles în 1994. A fost nevoie doar de cateva săptămâni pentru ca ea sa obţine rolul principal în filmul TV, Runaway Daughters. Bowen a jucat bine acest rol si a câştigat recunoaşterea si interesul necesar pentru a juca in filmul lui Adam Sandler, Happy Gilmore.

Bowen a jucat un rol un rol semnificativ în anul 1996 in Multiplicity , precum şi în 1997 in filmul An American Werewolf in Paris.
ER a readus-o la viata

Datorita celor noua episoade in care a jucat in ER, Bowen a reusit sa treaca de o perioadă sumbra din viata ei. Din fericire, drama medicala le-a reamintit fanilor că ea a fost un mare talent demn de a primi atentie. Dupa un rol principal în filmul futurist The Last Man On Planet Earth, Bowen a fost în cele din urmă recompensata pentru cariera ei longeviva.

Bowen aobitnut rolul lui Carol Vessey in Ed, o comedie / dramă pe NBC cu un mare potential. Spectacolul a debutat în 2000, şi a devenit imediat preferat de criticii - până în prezent, ea continuă sa joace in serial.

Deşi ea si-a găsit în sfârşit un loc de muncă stabil, nu a încetinit. Ea a jucat in alte patru filme în 2001: Joe Somebody, Amy's Orgasm, Venus and Mars, siYou're Killing Me.... Doar primu, in care a jucat alaturi de Tim Allen, a mers spre cinema, dar Bowen încă se bucură de timp,si este în centrul atenţiei datorita revistei People ca una dintr 50 Most Beautiful People a anului 2002. Ea a devenit, un purtator de cuvant pentru Neutrogena si continua sa incante publicul in Ed, cu promisiunea de a juca in si mai multe filme în viitor.

By FW Editor


Tag-uri: actritaCategorie: Cinematografie  - ( Cinematografie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 February '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :