FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 492
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Copiii SCORPION

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Copiii SCORPION

 Q:   Intreaba despre Copiii SCORPION       
Copiii SCORPION

Se dezvolta dupa cum au fost educati. Ei sunt gata intotdeauna sa argumenteze fie pentru interesul propriu, fie pentru oricare altul. Ei nu se multumesc niciodata cu jumatati de masura si merg totdeauna la extremitati bune sau rele. Ei nu sunt ascunsi din fire si lucreaza pe fata.

Au un temperament nesigur, trebuie supravegheati bine de timpuriu. Trebuie facute eforturi pentru a le instala o atitudine toleranta. Trebuie multa grija ca sa se instruiasca acesti copii asupra igienei sexuale.

Este esential ca parintii acestor copii sa observe sa fie curati fizic si moral. Vitalitatea fundamentala este puternica, insa comsumarea si irosirea fortelor vitale este in detrimentul sanatatii.

Acesti copii nu ar trebui sa participe la mesele abundente, ocazionale; au ne voie de odihna si de aer liber in abundenta Pot sa sufere de nervi, tulburari toxice, hemoroizi si uneori afectiuni de prostata.Ei pot face boli de sange, febra si inflamatii. Trebuie feriti de opareli, arsuri si intamplari nefericite datorate neglijentei. Dar avand o vitalitate puternica, pot scapa bine, pazit sa nu faca bolile mai sus mentionate.

Acesti copii au foarte mult temperament si pot avea stari emotionale extremiste. Parintii trebuie sa lupte sa nu dezvolte un temperament banuitor si obscur. Sunt foarte curajosi, cu inclinare spre aventura.

Este o indicatie majora sa fie indrumati spre dentistica, chirurgie si alte meserii manuale. Acesti copii sunt inclinati sa aiba aptitudini iesite cu totul din comun si va fi foarte bine pentru ei sa fi educati in sensul unor linii de moderatie si spre modelare.


Tag-uri: horoscop, zodie, marteCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :