FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 649
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Copiii PESTI

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Copiii PESTI

 Q:   Intreaba despre Copiii PESTI       
Au dispozitie, pronuntat negativa si supusi la stari sufletesti schimbatoare. Sunt sensibili la mediul inconjurator si pentru aceasta este de cea mai mare inportanta sa fie tinuti departe de un anturaj primejdios.

Au capacitatea de a absorbi cu aceeasi usurinta atat lucrurile bune cst si cele rele, pana cand ei insisi vor invata sa aleaga ceea ce este corect. Da aceea parintii trebuie sa-i dirijeze. De asemenea au o tendinta puternica spre iidolatrizarea unor eroi si aceasta constituie un mare pericol ca ei sa fie obsedati de tipuri de eroi negativi.

Va fi dificil sa-i franezi de la o astfel ce influenta. Acesti copii sunt dragalasi, si apatici. Au tendinta sa manance, incat trebuie grija mare pentru dieta lor. Nu au o vitalitate prea mare. Neglijati, sunt supusi la boli de gat de lunga durata, in timp ce tulburarile digestive rezulta dintr -o agitatie si o teama continua.

Din punct de vedere medical copiii PESTI trebuie sa fie tinuti cat mai aproape de o apa. De asemenea sunt supusi la boli ale mucoaselor si glandelor, la somnanbulism si ipohondrie Ei, de obicei, invata repede si au o abilitate sa se specializeze in tot ceea ce isi aleg sa faca. Cu toate ca sunt capabili , uneori, le lipseste increderea in ei insisi si deseori pierd ocaziile. Pot face succes in orice ocazie.

Au capicitati intelectuale peste medie, dar nu o folosesc, sunt emotionabili si raspund mediului lor compatimind cu necazurile lor.


Tag-uri: horoscop, zodie, apaCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :