FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 407
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Copiii Taur

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Copiii Taur

 Q:   Intreaba despre Copiii Taur       
Au o fire perseverenta, atotincrezatori, siguri pe ei, capabili sa duca la bun sfirsit orice idee pe care si-au pus-o in cap. Parintii lor trebuie sa-i calauzeasca cu intelepciune si atentie pentru ca sunt incapatinati si inflexibili. De aceea este nevoie de mult tact pentru modificarea caracterului lor.

Cand sunt provocati, sunt iuti la manie. Odata ce au apucat o anumita cale, aceasta va constitui o piedica dificil de depasit. Tauri cunoscut ca o zodie rigida in idei si opinii. Copiii Taur au dispozitie la baza prieteneasca si amabila, dar ei nu suporta sa fie contrazisi. Cand a fost acuzat ca este eroare, dorinta de dreptate si adevar ii va indatora sa-si recunoasca greseala.

Sunt dornici de timpuriu sa paraseasca casa parinteascaca sa nu mai fie mereu in drumetie. Vitalitatea lor este puternica din nastere, dar se epuizeaza cu usurinta din cauza firii supraindulgente, cat si in privinta mancarii. Copiii vor deveni obezi in exces.

Bolile particulare pe care le por face sunt: abcese, septicemii si laringite. Au vocatie pentru actor, fermier, bijutier, negustor, desenator, dansator, pictor, muzicant, fabricant de accesorii de toaleta, miner. Venus stapaneste si influenteaza tendintele artistice linii mari.


Tag-uri: horoscop, zodie, venusCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :