FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 700
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre ComputerGames.ro - jocuri pentru toate varstele

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

ComputerGames.ro - jocuri pentru toate varstele

 Q:   Intreaba despre ComputerGames.ro - jocuri pentru toate varstele       
ComputerGames.ro - jocuri pentru toate varstele ComputerGames.ro este cea mai bună resursă online din Romānia de ştiri, articole, downloads şi imagini pentru jocuri PC.

Site-ul ofera posibilitatea de a descarca jocuri, de a le comenta cu alti jucatori, romani sau straini, putem chiar oferi o nota unui joc sau articol. In cazul in care comentarile nu sunt adecvate sau abuzam votul unui joc sau articol (oferim o nota minima unui joc cu nota aproape maxima, in mod repetat) , ni se poate anula comentariul respectiv ni se poate interzice dreptul la vot la jocul sau articolul respectiv.

ComputerGames.ro contine multe facilitati pentru a ne documenta corect. De exemplu la sectiunea "Downloads" avem "Demos", "Servers", "Drivers", "Full Games", "WCG", "PGL", tot felu de lucruri utile de care un jucator ar avea nevoie.De exemplu in sectiunea "WCG" (World Cyber Games) , avem inregistrate toate WCG-urile din 2001 pana in ziua de azi. Pentru cei nefamiliari cu WCG, acesta este un concurs de mare importanta, de nivel mondial.

In continuarea meniului principal avem "Articole" - cu informatii foarte utile despre jocuri, "Shop" - un magazin de jocuri, "Forum" - locul unde se pot discuta probleme aparute, sau teme comune si "Contact" - cu ajutorul acestui buton putem lua legatura de anumiti admin sau cu ownarul site-ului, informandu-i despre o anumite problema sau dandu-le un sfat despre imbunatatirea site-ului.

Site-ul ComputerGames.ro, care gazduieste al doilea forum ca marime din Romania, a introdus pe data de 22 ianuarie 2010 optiunea de premium user contra cost, utilizatorii primind reduceri la produsele achizitionate de pe site sau acces preferential la download. Oficialii companiei au estimat pentru DailyBusiness.ro ca pana in iunie 2010 vor atrage peste 5.000 de membri premium.

Pachetul premium poate fi achizitionat la preturi de 5 euro pentru o perioada de doua luni, sau de 10 euro pentru o perioada de 6 luni. Utilizatorii ce platesc aceste sume nu vor mai vizualiza reclamele. Download-ul se va realiza de pe serverele dedicate la viteze mai mari si vor primi acces preferential la beta keys. Pe langa acestea, utilizatorii premium vor putea posta anunturi cu vizibilitate mai mare pe forum.

Zilnic, ComputerGames.ro atrage circa 60.000 de utilizatori care viziteaza site-ul si forumul. Exclusiv pe forum intra zilnic 30-35.000 de useri, conform Sati.ro. ComputerGames.ro este unul dintre cele mai mari site-uri din Romania dedicat in exclusivitate jocurilor, oferind cititorilor sai stiri, articole si download-uri din industria de gaming. Forum-ul ComputerGames se numara printre cele mai vizitate din tara, alaturi de Softpedia. Recomand acest site cu caldura, tutoror jucatorilor romani cat si celor straini.

By FW Editor


Tag-uri: jocuri, site, stiriCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 15 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :