FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 846
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cinemagia.ro printre cele mai bune site-uri din domeniul cinematografiei

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   oferte   auto   pariuri   portal   politica   internet   gratis   coafuri   copii   monden   vanzari   evenimente   frizuri   tv   pc   firma   companii   piata   flash   electronice   preturi   video   moda  

All Tags

Famous Forum

 

Cinemagia.ro printre cele mai bune site-uri din domeniul cinematografiei

 Q:   Intreaba despre Cinemagia.ro printre cele mai bune site-uri din domeniul cinematografiei       
Cinemagia.ro printre cele mai bune site-uri din domeniul cinematografiei Cinemagia.ro este un site romanesc de informatii din lumea filmului; este partial construit in format wiki si contine prezentari de filme, recomandari, programul curent de televiziune, un forum si alte sectiuni informative dar si de promovare a distribuitorilor romani de film, a festivalurilor desfasurate pe teritoriul Romaniei, a reusitelor cinematografiei romanesti in domeniu etc.

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, pr in newslettere etc,) apartin iMedia si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al iMedia. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea iMedia, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Participarea la acest site se poate face prin inregistrarea ca utilizator, cont care va fi folosit pentru scrierea sau corectarea articolelor despre filme, la identificarea interventiilor in forum, pentru retinerea rezultatelor la concursul Cine Quiz sau in alte asemeanea cazuri. Cinemagia.ro reprezinta, alaturi de Port.ro,videofil.ro si CinemaRx, cele mai active pagini web editate in limba romana din domeniul cinematografiei.

Cinemagia.ro editeaza lunar revista cu acelasi nume, incepand cu luna februarie 2004. Numerele mai vechi ale revistei pot fi descarcate gratuit de pe site.

By FW Editor


Tag-uri: filme, site, stiriCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 02 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :