FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 839
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Barbatul Taur

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Barbatul Taur

 Q:   Intreaba despre Barbatul Taur       
Acesta are una dintre cele mai deosebite calitati dintre toti barbatii pentru a avea succes ca sot. S-ar parea, din descrierile anterioare, ca este destul de aspru. Este adevarat ca are tendinte taurine care sa satisfaca intensa dorinta fizica cu care este inzestrat, insa este om de nadejde, amabil, generos si exact in obligatiile ce-i revin ca sustinator de familie, la care orice violenta, sau manifestare emotionala, poate fi trecuta cu vederea. Rareori isi neglijeaza casa pentru interese din afara.

Deasemenea, orice alta diversiune sentimentala ese obicei trecatoare si efemera. Acest tip de sot isi adora sotia si copiii si face efort ca sa le ofere cea mai buna casa, educatie, imbracaminte si distractii pe care lumea le poate avea.

Acesti barbati deseori se casatoresc inainte de a avea o situatie sociala, in parte pentru ca sunt atat de ambitiosi incat vor sa se realizeze repede. Au teluri inalte, daca ii ajuta succesul, uneori il au. Dominatia lui Venus in zodie le da o mare aptitudine pentru a aprecia frumusetea. O sotie, ca sa-l pastreze toata viata, trebuie continuu sa-1 priveasca cu consideratie si sa se poarte dragastos.

Acesti barbati adora independenta si le place sa se simta ca ei sunt singurii fauritori ai fericirii familiei lor. Ceilalti barbati in familie se plictisesc, dar sotii Taur niciodata, ei nu regreta viata de celibatar si nici nu se gindesc la libertate. Tipurile negative de Taur sau o oarecare asprime si manifesta o incapatanare particulara si o atitudine darza. Ei prezinta tipul de personalitate: "Eu sunt eu insumi".


Tag-uri: horoscop, zodie, venusCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :