FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,336
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Banii si cardul de credit

Tag-uri Populare


bani   afaceri   internet   conceptii   financiar   economii   fonduri   publicitate   vanzator   cumparator   client   produs   uniunea europeana   apa   fericire   zodie   horoscop   lucasfilm   surse   venituri   fax   tehnologie   site   autor   mlm   mesaje   card de credit   american express   bogatie   imbogatire   finante  

All Tags

Famous Forum

 

Banii si cardul de credit

 Q:   Intreaba despre Banii si cardul de credit       
Banii si cardul de credit Banul, ca simbol al bogăţiei, îşi are originea din schimbul de produse, aşa numitul troc. Metalul a devenit obiect de schimb pentru mărfuri în Orientul Mijlociu. În timpul regelui Gyges au fost confecţionate primele monezi, adică nişte bucăţi de metal au fost ştanţate cu însemnele regale. Prima bancnotă este din China, ea a înlocuit cantităţile mari de monezi, dar a durat secole până scrisorile de credit sau depozitele în aur au fost transformate în bancnote.

Frank McNamara si-a invitat prietenii la restaurant dar acolo şi-a dat seama că a uitat portofelul acasă. Fiind client fidel al restaurantului a fost suficient să lase cardul de afaceri. Acest lucru a lansat Diners Club Card care în primul an avea 200 de membri.

Întâi Diners Club iar mai târziu American Express au dat credit posesorilor de carduri pentru a cumpăra sau a mânca ceva acum şi a plăti mai târziu. În 1958 Bank of America a devenit prima bancă emiţătoare de carduri de credit, BankAmericard, redenumit mai târziu Visa.

American Express a fost lansat în Marea Britanie în 1963 şi s-a dovedit a fi un real succes ceea ce i-a determinat englezi să-şi lanseze propriile lor carduri. Astfel în 1966 Barclay introduce Barclaycard, primul card de credit englezesc.
Sursa imaginii: amazon.com


Tag-uri: bani, card de credit, american express, bogatieCategorie: Afaceri  - ( Afaceri - Archiva)

Data Adaugarii: 20 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :