FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 419
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre automarket. ro - "Site-ul auto complet"

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

automarket. ro - "Site-ul auto complet"

 Q:   Intreaba despre automarket. ro - "Site-ul auto complet"       
automarket. ro - "Site-ul auto complet" Automarket.ro este, fara indoiala, unul din cele mai complexe site-uri ale lumii auto din Romania. Desi multi ar putea spune ca este doar o extensie a publicatiei cu acelasi nume, care se regaseste din plin in special in targurile de autovehicule, si mai apoi la chioscurile de ziare, vizitarea site-ului impresioneaza prin diversitate, atragand din ce in ce mai multi pasionati ai autovehiculelor.

Ceea ce impresioneaza vizual din prima este formatul modern, cu un fundal texturat, bine ales, cu tonuri de gri inchis care evidentiaza intreg continutul site-ului. De altfel, daca tot veni vorba de evidentiat, trebuie sa spunem ca cel mai bine se distinge sectiunea de stiri, care vine cu fotografii care vorbesc de la sine, si titluri foarte expresive, care aproape ca au un efect hipnotic, faca nd cursorul mouse-ului sa la acceseze instantaneu. De altfel, aceea este cea mai importanta parte din punct de vedere vizual, celelalte sectiuni fiind mai "cuminti", ceea ce nu inseamna neaparat si neatractive.

De altfel, design-ul site-ului este cel care impresioneaza cel mai mult si il propulseaza in topul celor mai accesate site-uri de profil, ajungand la aproape jumatate de milon de accesari intr-o luna.

Toate bune si frumoase, insa sectiunea de stiri nu este mijlocul universului acestui site. Sunt multe lucruri care trebuiesc descoperite si care nu stau neaparat ascunse. Partea de anunturi auto este una foarte bogata, care nu se doreste a fi doar o anexa a site-ului, ci devine un jucator important daca este sa ii credem pe cuvant cand administratorii posteaza cu litere de-o schioapa ca sunt, in mod constant, un numar de peste 90.000 de anunturi active.

Daca ne gandim ca toate aceste sectiuni sunt completate de toate ofertele momentului referitoare la autovehicule noi, second-hand, anvelope, piese si accesorii auto, asigurari RCA si nu numai, precum si adrese utile, calculator pentru vesnica taxa auto si inca alte cateva "nimicuri" la care s-ar putea gandi pana si cel mai exigent vizitator de site-uri de profil, trebuie sa recunoastem ca automarket.ro vine cu oferta cea mai bogata, fiind cel mai complet din toate punctele de vedere.

By FW Editor


Tag-uri: auto, site, stiriCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 18 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :