FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 797
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Varsatorul si caracteristicile zodiei

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Varsatorul si caracteristicile zodiei

 Q:   Intreaba despre Varsatorul si caracteristicile zodiei       
Acest semn, Varsatorul(20 ian - 18 feb ), simbolizeaza priceperea si intelepciunea. Constelatia formeaza carul cel instelat al lui Minos, din care se revarsa mania si dezaprobarea sau binecuvintarea recompensa pe care o acorda lucrurilor si situatiilor, acordandu-le un inalt simt re!igios. Primele urme de botez ale crestinismului religios si cristelnitelor de piatra mai tarziu sunt relicve ale acestei astrale religii. Semnul Varsator semnifica piciorele Marelui Om si, prin urmare, reprezinta functiile locomotorii ale omului.

El este emblema naturala a formelor care se misca, din organism. Iacob spune : "Excelenta in demnitate si excelenta in putere / instabil ca apa tu trebuie sa te remarci ". 0 simpla, dar mareata descriere astrologica a semnului, inca de timpuriu, este aceasta : fii nd intre doua cursuri de apa sa-ti placa clipocitul apelor repezi. Semnul nu cuprinde numai mituri si mistere ale consacrarii, dar va releva puterea tuturor apelor sfinte si sfintite.

Giuvaerul mistic este piatra granata (visiniu-grena).

Ziua norocoasa este miercuri.

Numere norocoase 8 si 4.

Culorile norocoase sunt nuantele pastelate de albastrui si verde. Cele mai bune locuri ale succesului sunt in apropierea pietelor aglomerate si marile orase.

Varsatorul este cel mai umbrit de usuratecul Trigon si de constelatia Uranus. Pe plan intelectual Varsatorul reprezinta adancul din fenomenele materiale. Pe plan filozofic, scoala filozofiei inductive este baza mare a tuturor stiintelor. Ei reprezinta spiritul intelectual si stiintific al varstei si generatiei lor si nu pot avansa daca acele teorii care sunt bine demonstrate. Personalitatea lor este greu de definit pentru faptul ca sunt schimbatori.

Ei pot fi uneori activi, expresivi, interesanti si atractivi si alteori posaci, indiferenti si indolenti. Acestea din urma sunt reactiile inverse activitatii intense, ale unei inteligente serioase, neobisnuite. Varsatorii sunt oameni remarcabili de intalnit. Ei au un farmec personal in maniera si, cu toate acestea, sunt putini cam rezervati sau timizi in unele situatii, ei pot fi expresivi creaza o buna impresie asupra tuturor celor care-i cunosc. Varsatorii sunt cinstiti, fac prietenii loiale. Altruismul este unul din principiile lor caracteristice, insa intotdeauna sunt absolut justi in vederile lor umanitare.

Ei au o vointa proprie si pot fi foarte incapatinati si independenti. Ei au, intr-o oarecare masura, spirit de aventura. Sunt emotionabili, sensibili si usor de lovit. Ei sunt capabili sa manifeste toane diferite, de la o singura manifestare a unei raniri a sensibilitatii lor, pana manii feroce. in ultima dispozitie ei pot vorbi foarte dezagreabil. Este un mare noroc ca ei, de obicei, nu tin supararea mult. le displac meschinariile altora, ei nu se pot examina pe ei insisi, si aplica aceeasi evaluare critica. Ei au mult curaj si sunt adesea curajosi pana la imprudenta , in ceea ce ii intereseaza. Sunt visatori si au putere ca multe din visele lor sa devina realitate.

Putina lume ii intelege, dar daca altii vor intelege si ii lasa singuri, el sau ea se intimpla sa aiba mult temperament. Daca cineva are tendinta sa discute cu Varsatorul intr-un moment prost ales, aceasta discutie va dura mult si bine. Sunt momente cand nu trebuie sa discuti cu ei, dar, in toane bune, devin oamenii cei mai prevenitori si mai draguti din lume. Cei care dau cele mai bune calitati ale semnului au o minte activa. Ei sunt ocupati cu una sau cu alta, chiar daca este numai un obicei de visare. De obicei au o buna judecata, dar cand sunt i influentati de emotii sau de prejudecati, judecata lor este slaba. Ei insa fac tot ce ce le stau in putere sa evite acest pas gresit.

Au o putere de observatie neobisnuit ascutita. Sunt capabili sa-si noteze detalii care aparent, nu merita atentia. Au putere de analiza, sinteza si clasificare. Actioneaza inainte ca altii sa gandeasca ca este oportun sa actioneze. Aceasta rapiditate de actionare este foarte buna, cu exceptia situatiilor cand se iau dupa propriile lor emotii. in astfel de situatii ar putea sa actioneze fara analiza logica. Imaginativ se bucura de toate felurile de zboruri ale fanteziei.

Cand vor, sunt capabili sa-si foloseasca imaginatia in scopuri practice. Imaginatia este singura singura facultate care conduce la vizualizarea de lucruri noi, sentiale progresului. Meditatia si reveria sunt o jucarie cu care insasi gandirea, dcea sau fantezia se cuprind in minte. Pot sa-si rezolve trecutul cu claritate si imaginatia ii ajuta sa-si construiasca idei pentru viitor. Au o memoria exceptional de buna. Puterea memoriei va depinde de nivelul cunostintelor sau al informatiilor deja capatate.

Au capacitatea sa invete mai multe lucruri cu usurinta si se satisfac cu cunoasterea exacta a unor lucruri. Ei pot uita numele unor persoane cu care au fost sau sunt in legatura, dar isi vor aminti multe detalii despre aceasta persoana mult timp. Sunt inclinati sa clasifice toata cunostintele ce parvin din informatii externe. Un impuls de la altul devine o dorinta personala, daca este conectata cu o activitate sau asociatie de idei recente. Ei cunosc valoarea ideilor lor, au o perspicacitate ascutita si intuiesc mobilele altora. Sunt individualisti si nu-i poti ajuta in nici un fel, fiindca vor sa se ajute singuri.

Sanatatea lor este in general buna, dar atentie la starea sufleteasca care, daca nu este buna, devin neglijenti. Au o buna constructie, desi au un sistem extram de emotiv. Sa fie atenti la neglijente, la dieta si sa evite excesele de orice fel. Trebuie sa invete sa se puna de acord cu ei insisi. Acest semn carmuieste uterul, gleznele si sistemul glandular pentru a pastra corpul in bune conditii, in general le place sportul si antrenamentul fizic. Ei gasesc placeri in multe lucruri care nu le plac altora, depinde de cum sunt prezentate si de cine. Au un foarte apreciat simt artistic, muzica, arta, frumusetile si stiintele naturii.

Fac o bucurie mare din orice fel de activitati si vor munci mult in timpul vietii lor. Munca le ingaduie un consum pentru firea lor aventuroasa si intreprinzatoare si adauga mult la provizia lor de cunostinte. Afectivitatea joaca un rol important in viata lor, sensibilitatea lor in dragoste si episoade romantice sunt proverbiale. Cand Varsatorii face curte unei fete sunt idealisti, devotati, afectuosi si plini de consideratie. Sunt foarte sensibili in ceea ce priveste persoana pe care o curteaza si uneori ajung la un grad de gelozie manifestata, dar reusesc sa depaseasca acest sentiment in timp. Ei nu-si dau seama de intensitatea si profunzimea naturii lor emotionale, de aceea devin gelosi.

Sunt atat de sensibili in afectiunea lor incat ei noteaza cea mai mica neatentie, chiar daca sunt total inadvertenti. Numai sensibilitatea este cauza deziluziilor lor. Au afectiuni sincere si profunde, dar reactioneaza contra lor insisi cand sunt contrariati. Dragostea este un stimulant la ei si constituie un izvor de putere si inspiratie. Au o personalitate care ii indeamna sa mearga inainte numai cu o anumita persoana aleasa de ei. Unii isi cunosc sensibilitatea si ajung la un anumit, autocontrol. Au o natura sensibila afectuoasa si ardenta, dar solicita intotdeauna reciprocitate. Ei cer dragoste si tandrete si uneori isi dau seama ca fac efort sa-si ascunda sentimentele.

Ei pretind devotament pentru profesie si cer la fel celor cu care lucreaza, de aceea trebuie sa ai rabdare si intelegere cu ei. Au o foarte mare dragoste pentru copii, sunt parinti devotati si doresc sa dea copiilor lor mari avantaje. Contra naturii aventuroase si active le place mult si viata de casa, cu tot comfortul. Le place sa aiba un loc unde sa se duca sa petreaca.

Sunt adaptati pentru activitatea intelectuala mai mult decit pentru cea fizica, desi sunt capabili pentru orice fel de munca ii pui sa faca. Au talente multiple, sunt adaptabili, se entuziasmeaza de proiectele noi si se distreaza rar. Sunt eficienti in tot ceea ce fac si se initiaza in diferite activitati. Pot fi buni vainzatori, aviatori, electricieni, organizatori si inventatori. De asemenea pot face explo¬rari, cercetari si arata interes pentru stiintele culte.


Tag-uri: horoscop, zodie, apaCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :